Aihearkisto: Kuvapäivitykset

Pääsiäinen

Julkaistu , kirjoittanut .

Pääsiäinen on meillä mennyt erilaisissa koira-asioissa, torstaina Capo kävi rauniotreeneissä treenailemassa ilmaisua ja lauantaina käytiin agikisoissa joista onkin tuo edellinen teksti kirjoiteltu. Treenien ja kisojen lisäksi ollaan otettu omaa tonttia haltuun – nyt kun hanki kantaa koiria paremmin (ts. ei tule koko ajan uutta puuterilunta päälle), on ne päässeet juoksemaan isommalla alueella kuin aiemmin.

Entinen hevosten laidun alkaa olla hienosti muuttunut viralliseksi koirienkuvausaukioksi, muu tontti on aika tiheää metsää joten tuossa aukealla on kivoin kuvata kun aurinko paistaa siihen niin kivasti. Ja on tilaa hyvin koirilla juosta! Tässä meidän pääsiäisen tunnelmia kuvien muodossa. Loput kuvista löytyvät täältä: http://bitey.kuvat.fi/kuvat/P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%202012/

Treffit Nitan kanssa

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin eilen pitkästä aikaa lenkillä Nitan ja Lindan kanssa, ne pirulaiset muutti syksyllä Lahteen joten yhteislenkkeilyt on radikaalisti viime kesästä harventuneet. Toivotaan että ne tulis takas sieltä niin ois taas lenkki- ja treeniseuraa joiden kanssa sekä Luna että Capo tulee hyvin toimeen. Nita on myös äärimmäisen hyvä juoksuttaja Capolle, Luna kun ei enää jaksa kohkata ja spurttailla ihan niin paljon kuin aiemmin. Vaikka kyllä siltäkin virtaa löytyy niin ettei uskoisi että se kohta on veteraani-iässä.

Joka tapauksessa, käytiin Petikossa juoksuttamassa koiria ja tältä se näytti, lisää kuvia täällä ja täällä:

Uudet lenkkimaastot

Julkaistu , kirjoittanut .

Lähdettiin tänään tutustumaan meidän uusiin lenkkimaastoihin vähän aiempaa pidemmälle, niitähän täällä riittää niin paljon kuin jaksaa kävellä. Tällä hetkellä tietysti lumitilanne vähän vaikeuttaa joihinkin paikkoihin pääsyä mutta ulkoilureittejäkin on paljon jotka pidetään avoinna, eikä koirakieltomerkkejäkään ole näkynyt.

Tässä tämän päivän tunnelmia. Kuvat suurempina löytyvät täältä: http://bitey.kuvat.fi/kuvat/Nuuksion%20metsiss%C3%A4/