Arkistot kuukauden mukaan: toukokuu 2009

Lihaskuntotesti

Julkaistu , kirjoittanut .

Olimme tänään Herttoniemessä I-HAH:in mätsärissä edustamassa Etsijäkoiraliittoa ja samalla kävimme lihaskuntotarkastuksessa. Tai ennemminkin koirat kävivät. Koirahieroja Elina Hoffrén kuvaili Timin lihaksia ”mielettömiksi” ja kuulemma huomaa että koira pääsee liikkumaan paljon ja nimenomaan oikein metsässä vapaana. Oletus kun oli ollut että 11-vuotiaalla papillonilla on enemmänkin vain luuta ja nahkaa, mutta Timi onkin lihaksikas ja hyvässä kunnossa oleva poika.

Myös Lunaa pääsi Elina jonkin verran käpälöimään, Lunan arkuuden takia sitä ei voitu ihan samalla lailla käydä läpi kuin vaikkapa Timiä joka käsittelyn ajan seisoi pöydällä nauttien silmät kiinni, mutta lantion kohdilta Lunalta löytyi pientä jumia ja saimme ohjeet sen hoitoon. Koiran arkuuden takia sitä on vähän hankala myöskään viedä hierojalle, koska vieras ihminen ei Lunaa yksinkertaisesti saa hierottua. Kiitokset Elinalle kärsivällisyydestä Lunan kanssa : )

Kesämies

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin Inkoossa moikkaamassa käppänöitä ja tekemässä Lunan kanssa vähän hommia. Timi oli mukana seuramiehenä ja viihdyttämässä itseään.

Luna jäljesti 3,6km pitkän vuorokauden vanhan jäljen kaatosateessa ja kovassa tuulessa, suoriutuen varsin hienosti. Timiltä taas leikattiin puolet tukasta pois!

T-man ennen tukanleikkuuta.

…ja sen jälkeen.