Arkistot kuukauden mukaan: kesäkuu 2009

Meidän kesä

Julkaistu , kirjoittanut .

Olemme viettäneet kesää lomaillen harrastuksista, ja sen sijaan keskittyneet kaikenlaiseen muuhun aktiviteettiin. Luna sai jälleen joulukuista epileptiseksi arveltua kohtausta muistuttavan kuitenkin huomattavasti lievemmän kohtauksen, joka tuskin oli epileptinen, ja nyt seurailemme sen vointia. Kunhan reissusta palaamme, johtaa matka todennäköisesti Aistiin tarkempiin tutkimuksiin.

Muutoin olemme saaneet keskittyä kesään normaalisti, Lunaan on iskenyt oikea leikkikärpänen ja sen kanssa pitää riehua ulkona ja sisällä leikkiä vetoleikkejä, jollei sen kanssa joku leiki, niin se leikittää itse itseään pitämällä lelua etutassujen välissä ja repimällä sitä omasta suustaan. Lunan lempilelu on dalmatialaispehmolelu, jonka minä sain 9-vuotiaana joululahjaksi, ja joka on siirtynyt nyt Lunan suosikiksi.

Ja Lunan pienten selkäkipujen takia olemme käyneet ahkerasti uimassa

Timi sen sijaan on keskittynyt rentoutumiseen pappakoiran keinoin, eli makoilemalla milloin auringossa, milloin varjossa, mieluiten luun kera.

Missikisailua ja katselmuksia

Julkaistu , kirjoittanut .

Kävimme tänään missikisailemassa Voimahali-foorumin järjestämässä Hyväntekeväisyys Match Showssa koirien kanssa, alunperin piti mennä ihan vaan kehäsihteeriksi eikä ottaa ainoatakaan koiraa mukaan, lopulta ajattelin käyttää Timin kehässä ja aamulla tarttui sitten Lunakin mukaan.

Luna oli seropien punaisten neljäs, käyttäytyen hienosti, mutta vähän arasteli tuomaria. Yllätyksenä tuomari sai kuitenkin käydä läpi ihan kunnolla sen takapään, mikä on Lunalle ollut tähän mennessä se vaikein juttu.

Timi sen sijaan pisti veteraaneissa parastaan ja voitti koko luokan ollen siis punaisten voittaja. Melkein viiden tunnin odottelun ja kisailemisen jälkeen alkoi sekä koiralla että omistajalla BIS-kehässä olla tukala olo kun ilma oli lämmin ja hiostava, ja BIS-kehästä lähdimme ulos tullen viidensiksi kahdestatoista koirasta.

Torstaina sen sijaan kävimme Lunan kanssa Keravan Agility Teamin katselmuksessa jossa valittiin syksyn kursseille pääsijät, ja heinäkuun lopussa siis aloitamme Lunan kanssa tokon ja etsinnän lisäksi agilityn.