Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2010

Ulkoilua

Julkaistu , kirjoittanut .

Kamera pääsi jälleen ulkoilemaan yhdessä koirien kanssa. Ensin piti ottaa Lunasta vähän etsimiskuvia onnistuneen etsinnän jälkeen:

Palkaksi hyvästä suorituksesta Luna haluaa aina leikkiä. Ja leikeistä paras on vetoleikki, eli etsinnän jälkeen yleensä liinanrepimisleikki.. Onneksi Berran Powergrip kestää!

Sen jälkeen lähdimme lenkille, ja huudettaessa koiria luokse tuli kohti yksi lentävä koira ja toinen maata pitkin liikkuva.

Työmatkalla

Julkaistu , kirjoittanut .

Etsijäkoira matkalla töihin (assistentti Timi ei yleensä ole mukana kun lähdetään hommiin, mutta tällä kertaa tilanne oli vähän erikoinen ja olosuhteista johtuen koko perhe kahden koiran ja kahden ihmisen voimin lähti liikenteeseen mikä lopulta osoittautui mainioksi ratkaisuksi, joskin isäntä ja assistentti keskittyivät logistiikkayksikön (lue: auton) hallinnoimiseen Lunan ja minun hoitaessa muut hommat)

Etsijäkoira matkalla kotiin töistä

Lepoa ennen ja lepoa etenkin jälkeen!

Lisää talvikuvia

Julkaistu , kirjoittanut .

Vapaapäivä ja kivat säät on käytettävä hyödyksi joten kävimme kuvailemassa koiria(kin) rantapuistossa. Jälleen Lunasta on suurempi määrä kuvia ja Timistä vain yksi pönötyskuva, mutta syynä tällä kertaa oli ehkä se ettemme viitsineet päästää Timiä lainkaan vapaaksi (Lunakin oli vain muutaman minuutin ajan vapaana kun muita ei näkynyt jotta sai vähän leikkiä lumipalloilla) ja se joutui tekemään juoksupyrähdyksensä ja lumessamöyrimisensä flexin päässä. Koska flexi taas oli isännän hallussa oli kamera lähes aina väärässä paikassa..

Tässä niitä kuvia kuitenkin.

Luna on oppinut palkitsemaan itsensä ”remmileikillä”, koska harrastin joskus sen ollessa nuori sitä, että palkkasin hyvästä ohituksesta vetoleikillä ja remmi nyt yleensä sattuu olemaan aina lenkillä mukana ja niinpä se joutui leikkikaluksi. Nykyisin kun Luna katsoo itse olleensa reipas tai tehneensä jotakin hyvin, se palkitsee itse itsensä remmileikillä. Ja hyvin on toiminut palkitseminen kun kerran lenkkeily tuon kanssa on niin helppoa. Onneksi Luna osaa myös remmileikin lopettamisen ”lopeta”-käskyllä, joten remmiä on jouduttu leikkien seurauksena vaihtaa vain kerran, ja rikki mennyt remmikin oli noin 25 vuotta perheemme koirilla käytössä ollut nahkahihna. Tosin joskus Luna mielestään tottelee ”lopeta”-käskyä niin hyvin että siitä tulisi palkaksi saada remmileikkiä…

Talviterveiset

Julkaistu , kirjoittanut .

Tänään päätin ottaa auringon paistaessa kameran mukaan päivittäiselle lumieriehumislenkillemme, vaikka pakkasta oli 23 astetta ja siihen kova tuuli päälle, tuli kuvia aika määrä. Ehkä kuvat kertovatkin kaiken, etenkin kun niitä on niin paljon.

Musta sakemanni on koirien isäntäehdokkaan laihdutuskuurilla oleva Åsa, Lunan uusi paras leikkikaveri.

Niiden myötä siis talviset terveiset meiltä.