Arkistot kuukauden mukaan: toukokuu 2010

Rantojen miehet ja naiset

Julkaistu , kirjoittanut .

Avasimme eilen luonnonvesiuintikauden koirien kanssa, ja samalla Capo korkkasi uintiharrastuksensa ylipäätään. Luna tietenkin oli onnensa kukkuloilla ja vaikka samoilla mestoilla oli paljon muitakin koiria uimassa samaan aikaan, oli se uiminen ja lotraaminen vaan niin hauskaa ettei Luna ehtinyt edes katsoa pikkuveikkansa perään vaikka yleensä katselee edes sivusilmällä Capselin touhuja ulkoillessa.

Ajattelin että Capo saattaisi ehkä jonkin verran suostua kastautumaan Lunan perässä, mutta luulin että lotraamisen aloittamiseen ja etenkin varsinaiseen uimiseen tarvittaisiin enemmän maanittelua. Toisin kävi, kun pääsimme rantaan ja Luna ja Åsa tietenkin ryysivät samantien uimasille, otti Capo vauhtia rannassa ja hyppäsi mahalleen veteen sen kummemmin varomatta. Tämän jälkeen se tosin oli pienellä saarekkeella jolla pystyi seisomaan mutta ei olisi päässyt uimatta pois, ja siellä piti hetken aikaa huudella apua! Lopulta Capo pienellä avustuksella selvisi omin jaloin (ja uiden) takaisin rantaan ja jatkoi riehumista ja lotraamista niinkuin mitään ei olisikaan tapahtunut, tyttöjen perässä tietenkin. Niin se vain pieni mies yllätti, vaikka tätä ennen kaikki märkä on ollut maailmassa inhottavinta. On se vain niin reipas ja hieno pieni nassikka <3

Capo VSP

Julkaistu , kirjoittanut .

Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista, Capon isä (ja Capon kasvattajan toinen Penni-koira) on ollut meillä vappua viettämässä, olemme olleet yhden viikonlopun etsintäleirillä ja eilen kävimme korkkaamassa Capon missikisauran kunnolla avatuksi. Ihmispuolen sairastelun takia on blogin päivittäminen kuitenkin jäänyt…

Eilen kävimme Helsingin pentunäyttelyssä Capselin kanssa hyvässä säässä pokkaamassa VSP-sijoituksen, Capo  käyttäytyi mitä parhaimmin kaikin puolin ja arvostelukin oli hieno! Näin lausui Matti Luoso Caposta, joka kuitenkin oli varsin hoikassa kunnossa tavoittelemaan esimerkiksi vielä sitä roppia.

”Erittäin hyväntyyppinen ja -kokoinen urospentu. Pää saa vielä voimistua. Hyvä kaulalinja. Sopiva luusto. Hyvä lyhyt runko sopivin kulmauksin. Liikkuu hyvin. Pehmeät raajakarvat. Hyvä käytös.”

Kultapieni <3