Arkistot kuukauden mukaan: kesäkuu 2010

Capseli erkkarissa

Julkaistu , kirjoittanut .

Pieni villimies Capo kävi lauantaina nausteriskoirien pääerikoisnäyttelyssä pikkupentuluokassa hulluttelemassa. Hulluttelusta hän sai palkkiokseen pikkupentuluokan (5-7kk) parhaan sijan sekä kunniapalkinnon. Oikeasti Caterpillari käyttäytyi kyllä erinomaisen mainiosti, mutta oikeastaan se koko koira on yhtä hulluttelua, joten hullutteluksi me hänen puuhastelujaan kutsumme. Tuomarina oli Eytan Hendel Israelista.

Tässä vielä maanmainio kuva Hänen Hullutuksellisuudestaan erkkarissa.

Sekä Caposta että muista koirista on ehtinyt kertyä suuri määrä kesäkuvia, mutta koska olen laiska enkä jaksa niitä alkaa nyt säätää kaikkia läpi, odottelemme tarmokkuuden puuskaa vielä hetken ja sitten täytynee päivitellä blogiin myös viime aikaisten mökkireissujen ja muidenkin fiilikset.

Kesäkesäkesä

Julkaistu , kirjoittanut .

Pienen Capseli-Sapselin ensimmäinen kesä on koittanut. Kesään kuuluu erittäin paljon kohkaamista ympäriinsä – yksin tai yhdessä Lunan kanssa. Capon mielestä mikään ei voi kertakaikkiaan olla hauskempaa kuin puutarhahommat, joihin se osallistuu innokkaasti. Täytyyhän jonkun katsoa että ruoho tulee hyvin leikatuksi ja jos joitakin hänen mielestään turhan pitkiä korsia jääkin, tulevat ne nopeasti eliminoiduiksi. Myös kaikenlaiset muut puutarhanhoitoasiat kiinnostavat sitä suuresti, mutta jostain syystä esimerkiksi haravoiminen on tuntunut olevan vielä vähän haasteellista kovista haravanraahaamisyrityksistä huolimatta.

Kaikkein hauskinta Capon mielestä on kuitenkin Lunan kanssa hengaileminen, joko rauhallisemmin tai kaikista mieluiten TÄYSIÄ. Luna katsoo paljon Capon perään, ja jos olemme pihan aitaamattomalla puolella ja terassilla seisoo yhtäkkiä vaivaantuneen näköinen Luna, tiedetään heti että Capo on väärällä puolen pensasaitaa tai sen alla. Luna tietää ettei se voi Capoa hakea koska lupaa ei ole mennä pensasaidan toiselle puolen, mutta toisaalta sen mielestä jotain pitäisi tehdä koska penikka on väärässä paikassa. Niinpä se seisoo terassilla ja odottaa erittäin vaivaantuneen näköisenä että joku tulisi apuun ja komentaisi Capon takaisin. Aitaamattomalla puolella koirat eivät koskaan ole valvomatta, ja siksi apu kyllä tuleekin niin nopeasti että harvoin Capo edes ehtii mihinkään muualle kuin pensasaidan alle tai juuri ja juuri toiselle puolen, mutta toistaiseksi ajoittain on menossa sinne kuitenkin.

Aina kun mahdollista, Capo kuitenkin pyytää Lunaa leikkiin, joskus toisinkin päin. Varsin tasapuolisesti painitaan ja leikitään hippaa niin että molemmat saavat olla sekä karkuun juoksevia että jahtaavia osapuolia ja painiessakin ne höykyttävät toisiaan molemmat yhtä paljon.