Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2012

Kysymyksiä

Julkaistu , kirjoittanut .

Kysymyspostauksia on tullut vastaan muutamissa seuraamissamme blogeissa joten pistetään pystyyn omakin. Tarkoituksena siis on, että kaikki te innokkaat (:D) lukijamme saatte kysyä ihan mitä tahansa mieleen juolahtaa, tietysti poislukien liian henkilökohtaiset ja muuten epäilyttävät kysymykset! Kysymyksiä voi kysellä 1.2. asti, kukin voi laittaa kysymyksiä tulemaan sen määrän minkä haluaa ja kirjoittelen vastauspostauksen sitten tuon päivämäärän mentyä umpeen.

Ei kun sitten vaan kyselemään sitä mikä mieltä askarruttaa!

Julkimot osa 535463372

Julkaistu , kirjoittanut .

Hulttiot on taas olleet esillä vähän siellä ja täällä. Capo edusti Kääpiösnautserimme-lehden joulunumeron kannessa:

Ja Koirafanituksen keskiaukeaman poikana julisteessa;

Lisäksi molemmat koirat olivat Pompan ständiä koristamassa näiden kuvien voimin, itse en puusilmänä asiaa huomannut jotta olisin voinut ständistä ottaa kuvan, mutta jälkeenpäin tutut kertoivat että siellä oli meidän kakarat olleet kuvissa esillä.

Muutoin elämä alkaa taas asettua takaisin uomiinsa, elämme tammikuun alussa aloitetun remontin keskellä ja saimme vihdoin hyvän hallipaikan Ojangon treenihallin valmistuttua, ja sen myötä ensimmäiset agilitykisat Kapteenin kanssa on lyöty lukkoon. Jospa saataisiin taas päivitettyä blogiakin vähän useammin kun ei tarvitse kykkiä evakossa muiden nurkissa. 🙂