Julkimot osa 535463372

Julkaistu , kirjoittanut .

Hulttiot on taas olleet esillä vähän siellä ja täällä. Capo edusti Kääpiösnautserimme-lehden joulunumeron kannessa:

Ja Koirafanituksen keskiaukeaman poikana julisteessa;

Lisäksi molemmat koirat olivat Pompan ständiä koristamassa näiden kuvien voimin, itse en puusilmänä asiaa huomannut jotta olisin voinut ständistä ottaa kuvan, mutta jälkeenpäin tutut kertoivat että siellä oli meidän kakarat olleet kuvissa esillä.

Muutoin elämä alkaa taas asettua takaisin uomiinsa, elämme tammikuun alussa aloitetun remontin keskellä ja saimme vihdoin hyvän hallipaikan Ojangon treenihallin valmistuttua, ja sen myötä ensimmäiset agilitykisat Kapteenin kanssa on lyöty lukkoon. Jospa saataisiin taas päivitettyä blogiakin vähän useammin kun ei tarvitse kykkiä evakossa muiden nurkissa. 🙂

Yksi vastaus artikkeliin ”Julkimot osa 535463372

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *