Räkä kisaamassa

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin korkkaamassa tän vuoden kisat Ojangossa BATin järjestämissä kisoissa. Oli ekat kisat tosiaan tälle vuodelle ja sen näköistä oli menokin… Ensimmäinen rata oli aika haastava siitä näkökulmasta katsottuna että me ollaan treenailtu Capon kanssa kahdestaan viime elokuusta asti ja välillä on ollut useamman kuukauden taukoja, plus että viime vuoden kisoissa radat oli huomattavasti helpompia ja niinpä meidän treenitkin on olleet vähän sitä luokkaa. Nopeasti me kuitenkin sitten muisteltiin et mitä täällä oikein piti tehdä, ja toinen rata olikin sit helppoa kauraa.

Capolla oli vauhtia ja se teki todella makeesti – ois hienoa jos vois sanoa ohjaajasta samaa. Joka ikinen virhe mitä tehtiin, oli niin tyylipuhtaasti mun moka ettei ollut todellistakaan. Ensimmäisellä radalla hätäilin enkä tiennyt ohjaamisesta hölkäsen pölähdystä ja hyllytettiin kepeillä. Tosin kyseisellä radalla tuli muutenkin koko luokassa yksi ainoa nollatulos.

Toisella radalla meni jo paljon paremmin, jos Capo olisi saanut tehdä suorituksensa ilman ohjaajaa niin ois se typerä virhe jäänyt ehkä kepeiltä pois. Niin näppärästi se haki kepit ja lähti jo pujottelemaan mut kai siinä vähemmästäkin hämmentyy kun ohjaaja se vaan seisoo paikallaan sormi suussa. Hienosti meinasin ohjata sen myös ihan väärään paikkaan puomin jälkeisellä putkella. Mutta hirveen kiva tota koiraa on ohjata, en vaan oo vielä oikein tottunut siihen vauhdikkaana ja se taas aiheuttaa tommosia typeriä ohjausvirheitä. No, eteenpäin sano mummo lumessa. Kattokaa nyt itekin:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t9eRO6Ga4J0&feature=youtu.be]

Kolmannelle sijalle tuo suoritus kuitenkin riitti, tässä hieno mamman tissinvälikoira palkintoineen. <3

2 vastausta artikkeliin ”Räkä kisaamassa

 • juulia

  Hei Capon meno näyttää tosi kivalta! 🙂 Muistan kun katoin joskus kaauan sitten teidän treenivideoita, joissa se näytti jotenkin hitaammalta, mutta nythän se pinkoo lujaa ja kivalla asenteella menemään!

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Capo on saanut paljon itsevarmuutta ja sen kautta paljon vauhtia kun vaihdettiin meidän treenaustyyliä. 🙂 Kiva että muutkin huomaa sen!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *