Lisää jälkivideoita

Julkaistu , kirjoittanut .

Tällä viikolla olemme taas kuvanneet kaksi Lunan jälkeä. Toisen jäljen joka kulki asuinalueella, laitan hieman myöhemmin esille sillä YouTube ei hyväksy yli 10 minuuttisia videoita (jälkivideolla on pituutta 12min) joten jostakin kohtaa täytyy videota hieman pätkäistä.

Valitettavasti jäljen kuvaamisen ajaksi oli jäänyt päälle väärä valkotasapainoasetus edellisen illan kuvauksen jäljiltä, mutta siitä pitäisi tästä huolimatta näkyä kuitenkin vähän tuota Lunan työskentelyä, mikä on pelto- ja metsämaastossa (joskin jälki kulki koko ajan polulla, maastossa jossa käy kymmenittäin koiria joka päivä eli häiriöhajuja oli paljon) huomattavasti erilaista kuin esimerkiksi asvaltilla tai ensimmäisellä jäljellä maastona olleella pururadalla.

Jälkivideo nro. 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *