Pääsiäinen

Julkaistu , kirjoittanut .

Pääsiäinen on meillä mennyt erilaisissa koira-asioissa, torstaina Capo kävi rauniotreeneissä treenailemassa ilmaisua ja lauantaina käytiin agikisoissa joista onkin tuo edellinen teksti kirjoiteltu. Treenien ja kisojen lisäksi ollaan otettu omaa tonttia haltuun – nyt kun hanki kantaa koiria paremmin (ts. ei tule koko ajan uutta puuterilunta päälle), on ne päässeet juoksemaan isommalla alueella kuin aiemmin.

Entinen hevosten laidun alkaa olla hienosti muuttunut viralliseksi koirienkuvausaukioksi, muu tontti on aika tiheää metsää joten tuossa aukealla on kivoin kuvata kun aurinko paistaa siihen niin kivasti. Ja on tilaa hyvin koirilla juosta! Tässä meidän pääsiäisen tunnelmia kuvien muodossa. Loput kuvista löytyvät täältä: http://bitey.kuvat.fi/kuvat/P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%202012/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *