Capon sielu kuvin

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin tänään käppänäpenikka Tiun ja Tiun mutsin kanssa käppäilemässä Nummelassa ja tulihan niitä kuvia taas otettua. Kun noita katselin niin jotenkin todella selkeästi erottui kaksi kuvaa joihin ihastuin heti ihan vaan siksi koska mun mielestä niissä kahdessa kuvassa on Capon sielu tiivistettynä. En selitä sen enempää, löytäkää itse tai älkää, tietysti ehkä hankalampaa niille jotka eivät Capoa tunne mutta ehkä blogitekstit ovat antaneet jotain viitettä aiemmin. No, tässä ne nyt tulee, loput päivän kuvat löytyvät täältä: http://kaapiosnautseri.kuvat.fi/kuvat/Kaverit/Tiu+ja+Capo/

2 vastausta artikkeliin ”Capon sielu kuvin

 • Emmi

  Heippa!
  Sun ottamat kuvat on kyllä ihan superhienoja, ja koirat vielä upeampia! 🙂 Saako udella että minkälaista kuvauskalustoa sulta löytyy?

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos!
   Runkona mulla on Nikon D300s, siihen päälle muutama objektiivi ja pari lisäsalamaa (SB-900). 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *