Sitä ja tätä

Julkaistu , kirjoittanut .

Pari viikkoa sitten olin Capon kanssa agilitytreeneissä ja ihmettelin että jopas on koira vaisu, teki kyllä kaiken mitä pyysin mutta jotenkin hirveän tahmeasti. Rata jota treeneissä teimme, ei ollut meille edes kovin haastava, kakkosten rata kyllä mutta sopi hyvin meidän vahvuuksiin ja vain yksi sellainen kohta siinä oli josta tiesin etukäteen että se täytyy ottaa tarkasti, putkisyötti siis. Lopulta laitoin tämän vaisuuden kuumuuden piikkiin, kyseinen ilta oli todella lämmin ja aurinko porotti suoraan kentälle eikä koiria saanut oikein mihinkään varjoon tai viileään. Seuraavana aamuna otin Capon mukaan töihin ja näin jälkikäteen katsottuna kaikeksi onneksi olin työasioiden takia peruuttanut aamupäivän rauniotreenit, sillä Capo ei ollut lainkaan oma itsensä. Ainoa milloin sillä oli ylipäätään minkään valtakunnan mielipidettä mihinkään, oli kun kävimme katsastamassa autoni ja Capo sai raivarit katsastushallissa kun se tajusi että joku vieras mies ajoi hänen Jumalten Vankkurinsa sisään ja alkoi käpälöidä sitä… Tunnustelin sen läpi mutta eihän se minulle mitään kipua näytä, vähän jäykältä tuntui koko koira mutta mitään tiettyä kipupistettä en huomannut. Jälleen onnenkantamoinen oli mukana ja olin jo aiemmin varannut juuri sille päivälle Capolle hierojan. Hieroja totesi että sillä on niska aivan tuhannen jumissa ja muukin kroppa enemmän tai vähemmän. Hieroja arveli tunnin kopeloinnin perusteella että Capo on johonkin itsensä töytäissyt mikä ei varmasti ole kovin kaukaa haettua kun tuo eläin ei osaa itseään yhtään varoa.

Niinpä ollaan siis otettu aika hissun kissun nämä viikot, agility on ollut pannassa kokonaan ja pannoista puheen ollen Capolla pantakin on vaihtunut valjaisiin. Muutakaan treeniä ei olla oikein tehty, tämän viikon torstaina oltiin raunioilla ja samalla tekemässä vähän tottista kun lupa siihen saatiin. Venytelty ollaan sitten senkin edestä ja kauratyynykin on ollut kovassa käytössä.

Sairastelujen ohella ollaan käyty aika ahkeraan uimassa ja lenkkeilty pikkuakka Tiun kanssa pariin otteeseen. Ensi viikosta lähtien saadaan taas treenailla entiseen malliin ja kaikenmoista muutakin menoa on luvassa, kuvat kuitenkin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten tässä meidän viimeinen pariviikkoinen rennompaan tyyliin. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *