ERI2 SA

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin Capon kanssa korkkaamassa näyttelykausi tältä vuodelta kuumaakin kuumemmassa Aptuksessa. Aivan tajuton helle, koira oli läkähtymispisteessä ennenkuin koko kehä oli ehtinyt edes alkaa vaikka oli pääasiassa makoillut omassa kevythäkissään varjossa. Siitä huolimatta se jaksoi esiintyä ihan hyvin, alkuun kehän laidalla ja meidän trimmipöydällä ollut juoksuinen narttu sai sen pään ihan sekaisin, mutta kun narttu lähti kauemmas niin Capokin malttoi keskittyä. Tosi urheasti se meni loppuun asti, ryhdikkyys ja korvien asento vähän kärsivät kuumuudessa, Capo alkoi nimittäin lerputtaa korviaan kun oli kuudesta avoimen luokan uroksesta toiseksi viimeisenä ja sai siis odotella tovin ennen kuin päästiin pöydälle tutkittavaksi. Sillähän on oikeasti todella kauniisti asettuneet korvat, mutta lerputtaessa se ei tietenkään näkynyt tänään tuomarille. Samoin liikkeet eivät olleet Capomaisen lennokkaan kauniit kun kuumuus vaati veronsa, mutta hyvin se liikkui silti. Tuomari kuitenkin piti Caposta paljon, ja oli ihanan mukava ja kohtelias muutenkin. Tällaisia tuomareita lisää! Kuvia ei tällä kertaa kehästä saatu, minulla oli niin paljon tavaraa kannettavana muutenkin kun muu miehistö oli joutunut kommennetuksi töihin, että kamera sai luvan jäädä viettämään aikaansa yksin autoon.

Tuomarina oli britti Tom Mathers, joka sanoi Caposta näin:

Good balance & type. Good foreface and eye. Earset could be higher. Good depth of body. Short back with good topline. Moves well.

Erityisen kiva fiilis tuli kuitenkin siitä kun minulle aivan tuntematon ihminen jaksoi tsempata kehän aikana, kehui koiran esittämistä ja sanoi että se näytti hyvältä. Kiitos hänelle, kuka lieneekin. 🙂

3 vastausta artikkeliin ”ERI2 SA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *