RotuRace 2012

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin eilen juoksentelemassa RotuRacessa Luusereiden joukkueessa. Capo paransi tänä vuonna aikaansa viime vuodesta kolmella sekunnilla, tänä vuonna aika oli 9,84s. Capohan on kova poika juoksemaan ja oman vieheen perässä menee lujempaa, mutta vinttikoiraradan viehettä se ei oikein pidä minään enkä toisaalta kauheasti ihmettele, viehe kun oli tänä vuonna Capon kokoinen ja tehty muoviliuskoista, joten ilmeisesti Capo ei oikein hiffaa että se on ”saalis”. Tai jotain. Harjoituksiin ei tänä vuonna päästy lainkaan, joten tuollaista viehettä ei Capo ollut ikinä nähnytkään. Sen juoksua en itse asiassa tällä kertaa nähnyt lainkaan, Sini oli lähettämässä Capoa kun minä menin maaliviivalle valmiiksi vastaanottamaan ja kutsumaan. Lähdin juoksuun noin kymmenen metriä ennen maaliviivaa ja Tiinan mukaan se oli lähtenyt suoraan perään kovaa vauhtia, yritin päästä vain mahdollisimman pian maaliviivan taakse jotta ehdin tehdä vauhdissa U-käännöksen istualleni ottaakseni siitä kuvan radalta, mutta hieman hidas tuo kääntyminen oli sillä yhden kuvan ehdin räpsäistä ennenkuin oli sylissä innostuksesta ja riemusta ölisevä kullanmuru. 😀

Kivaa kuitenkin oli, vähän harmitti ettei kannattanut jäädä kuvaamaan oman suorituksen jälkeen, kaatosade tosiaan oli rankka ja alkoi melkein heti Luusereiden juostua ja niinpä päätin säästää kameraa ja suunnata kotiin. Tosin ilmeisesti kameran runko on rikki muutenkin, tarkennus ei ole oikein toiminut vähään aikaan ja eilen se heitti aina muutaman kuvan ottamisen jälkeen erroria ja ottaakseen lisää kuvia oli kamera aina laitettava pois päältä ja takaisin päälle mikä tietysti oli hieman hankalaa yhden koiran suorituksen kestäessä aina vain alta kymmenen sekuntia. Huoltoon taitaa siis seuraavaksi kameran matka käydä.
Ja tässä nyt se Capon ainoa juoksukuva:

2 vastausta artikkeliin ”RotuRace 2012

 • sarianne

  Aika rohkea liike kameran kanssa 😀 Itsehän siis olisin tuurillani kaatunut käännähtäessäni ja lentänyt mahdollisimman nolosti tantereeseen tuhoten kameran siinä mennessäni 😀

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Tätä kyllä pohdin ennen Capon juoksua hetken, mutta kun halusin kuvia! 😀
   Katsojilla kyllä oli hauskaa mun uukkareita katsellessa…

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *