Joulu

Julkaistu , kirjoittanut .

Meillä joulua on vietetty hyvin koirallisissa merkeissä, ollaan treenattu, lenkkeilty, leikitty ja mitä kaikkea sitä nyt voi koirien kanssa puuhata..

Niihinkin askareisiin mihin ei varsinaisesti koiraa tarvita, ovat koirat siitä huolimatta ottaneet osaa. Luna on muun muassa innokkaasti ollut mukana paketoimassa lahjoja. (Tähän välihuomautuksena, meillä ei tueta Pedigreetä emmekä normaalisti käytä mitään ko. lafkan tuotteita, mutta koska isäni halusi jokaiselle perheen koiralle ostaa yhen koirankeksilaatikon, otettiin ne kiltisti vastaan ja laitettiin pakettiin jouluaattoa odottamaan.)

Luna toimi laaduntarkastajana ja paketoimisen Virallisena Valvojana.

Jouluaattopäivänä Luna myös mielellään valvoi joulukuusen alla olevan lahjakasan hyvinvointia.

Joulukuvat ovat jääneet varmaan viimeisenä viitenä vuonna ottamatta, joten tänään pikkusiskon avustuksella otimme jouluisen ryhmäkuvan ja yksittäiskuvatkin koirista. Ryhmäkuvassa on mukana hoitokoira Kevin, joka niin reippaana ja touhukkaana osallistui kuvaussessioon että olihan senkin annettava kuvaan liittyä.

Sitten vielä erikseen Timi

ja Luna.

Hyvää joulua!

2 vastausta artikkeliin ”Joulu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *