EE MVA

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin reissaamassa jumalattoman kuumassa Virossa, Luigen näyttelyssä Jari Laakson arvosteltavana.

Näyttelypäivänä lämpömittari näytti 29 lämpöastetta, mutta siitä huolimatta koirat jaksoivat hyvin esiintyä, Capokin nyt huomattavasti paremmin kuin pari viikkoa sitten, nyt kun häkit sai sijoitettua suht varjoisaan paikkaan. Eikä olisi voinut paljon paremmin mennä,  Capon tulosrimpsu kuului ERI1, PU1, SERT, VSP ja näin ollen se viimeisteli Eestin muotovalionarvonsa!

ROP Xtravaschnauza Chamonix ”Rana”, VSP Capo

Arvostelu kuului näin:

2v. 35 cm. Erinomainen rungon pituus ja rintakehän muoto. Hyvä ylälinja. Hännän kiinnitys voisi olla parempi. Kaunis etuosa. Riittävät kulmaukset. Kaunis kaula. Erinomainen pään pituus. Riitt. poskia. Erinomainen karvanlaatu rungossa, hyvä raajoissa, pehmeä päässä.

Pehmeähän se on päästä, mutta kiva sen kanssa on silti rallata ympäri ämpäri. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *