Loma!

Julkaistu , kirjoittanut .

Heinäkuu on lomakuukausi koirilla, koko kuukausi ollaan oltu ja tullaan olemaan ilman treenejä. Melkein. Vähän ollaan käyty treenaamassa tottista, Capon kanssa työskentely on lähinnä keskittynyt oikean mielentilan löytämiseen tottistreeniin painottuen seuraamiseen, ja Lunan kanssa ihan vaan siihen että tehään mutsin kanssa kahden hauskaa. Tottiksen treenaaminenkin on ollut kyllä ihan tosi vähäistä, ja sen lisäksi ainoa harrastuksiin liittyvä tekeminen on ollut Capon kanssa haukkuilmaisun treenaaminen mikä nyt oikeastaan on pelkkää leikkiä. Olen kahdesti päivässä ottanut Capon pihalle leikkimään ja haukkumaan, ja alkaa sujua kyllä tosi hyvin. Alku oli jumalattoman tahmea, mutta kun Capo hiffasi että mitä tässä haetaan niin siitä hetkestä ollaan edistyttykin ihan mielettömän hyvin.

Näiden lisäksi koirat ovat lähinnä hengailleet pihalla ja lenkeillä ja ollaan myös käyty nyt aika paljon uimassa. Mun koirat on aina olleet siltä kannalta vähän perskärpäsiä, että mun on ollut ihan turha heivata niitä pihalle ja jäädä itse sisään. Ne vain tönöttävät sitten kuistilla ja odottavat että millon mutsi päästää sisään. Nyt olen kuitenkin tehnyt aika kovalla kädellä siivousta ja järjestelyä, ja koirat yksinkertaisesti sitten sai tönöttää siellä pihalla kerta pihaa on, nyt kun Romeokin on meillä elokuuhun asti niin kolme koiraa jaloissa ei ole oikein hyvä jos meinaa jotain saada siivouksen osalta aikaiseksi. Tarpeeksi monta kertaa kun ne jätin sinne tönöttämään niin koiratkin vissiin ajatteli että vois täällä ulkona jotain muutakin tehdä, ja nyt ne on oppineet hengailemaan pihalla keskenäänkin.

Mutta muutoin se koirien loma onkin sitten ollut kuvien osoittamaa touhua, ihmisten lomaa tässä vielä odotellaan mutta saapahan ainakin joillain jo aivonystyrät vähän levätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *