Perkeleen kuvaterveiset

Julkaistu , kirjoittanut .

Perkelekin on ollut kanssamme joulua viettämässä viikon ajan, ja olihan siitä otettava kuviakin sitten.

Ensin Perkele tarkasti kaikki vanhat lempipaikkansa, ensimmäisenä tiskialtaan. Siellä on edelleen yhtä hyvä kolistella kuin ennenkin! Pahoittelen sotkuista keittiötä.

Tämän jälkeen käytiin tähyilemässä lintuja telkkarin päältä. Televisio oli tosin sitten viimekokeilemisensa vaihtunut litteämmäksi malliksi mitä Perkele ei varsinaisesti ottanut huomioon loikatessaan sen päälle. Lopulta kuitenkin kaikki raajat olivat sopuisasti television päällä ja pihamaan tarkastaminen saattoi alkaa.

Perkele myös teki välittömästi huomion siitä että hänen liskotelevisionsa olikin muuttanut tänne! Niinpä loppuaika meni terraarion päällä liskoja tiiraillessa ja sivusilmällä myös vähän terraarion päällä olevasta ikkunasta katua tarkkaillessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *