Lomaa loman perään

Julkaistu , kirjoittanut .

Asiat täytyy tehdä täysiä sillon kun asioita annetaan tehtäväksi. Sitä mieltä on Capo myös lomailusta, ja sopivasti samana päivänä kun treenikauden oli taas määrä alkaa agilityn ryhmätreeneillä, herra Räkä alkoi ontua. Tuju loma siis, sano. Räksää ei näy kyllä pikku kivut paljon haittaavan, huomasin eilen ontumisen kun Capo juoksi TÄYSIÄ – kolmella jalalla. Yhdelle kissoista oli jo etukäteen varattu lääkäriaika eiliselle ja Capo pääsi samalle reissulle mukaan, eipä siis tarvinnut paljon lääkäriin pääsyä odotella. Ensin jalasta ei tuntunut oikein löytyvän yhtään mitään vikaa, eikä se lopulta siellä ollutkaan. Capon ristiselästä vasemmalta puolelta löytyi pehmytkudosvaurio, joten Capo jatkoi sujuvasti lomaansa keskeytyksettä ja niin jäi tekemättä treenikauden aloitukset kaikissa lajeissa ja myös sunnuntaiksi suunniteltu kisakauden avaus. No, tärkeämpi se koiran terveys on kuin kisaaminen ja muu sellainen, mutta piru vie kun olin jo kuola valuen odottanut että pääsis Capon kanssa raunioille ja agilityradoille humputtelemaan.

Nyt se saa lepäillä ainakin puolisentoista viikkoa, ja jos ontuu vielä sen jälkeenkin, menen käyttämään sen röntgenissä, eläinlääkärillä jolla kävimme eilen, ei röntgeniä ollut käytettävissään.

Eilen lähdin kuitenkin Ojankoon katsomaan agilitytreenejä kuunteluoppilaaksi ja otin mukaan Xenan katselemaan suurta maailmaa ja tottumaan taas uusiin asioihin. Iskin sille pannan päälle toista kertaa sen elämässä ja ensimmäistä kertaa vaadin sitä kulkemaan hihnassa, mutta eipä pientä malinoisia niin vain hetkautettu. Hän siellä käveli häntä pystyssä kentän laidalla kuin omistaisi itse asiassa koko koiraurheilukeskuksen, eikä haitannut rakennustyömaan, helikoptereiden, jyrisevien autojen tai minkään muunkaan äänet. Tai mikään muukaan. Muita koiria Xena lähinnä komenteli, ja agilitya katseli istuen kauniisti jaloissa. Ihana pieni pakkaus!

Ennen Capon saikkua ollaan käyty paljon jälleen uimassa ja läträämässä sekä tietysti lenkkeilemässä oikein urakalla. Tässä joitakin tunnelmia viime päiviltä:

2 vastausta artikkeliin ”Lomaa loman perään

  • Linda

    Xenasta tulee isona uimamaisteri.
    Toivottavasti Capon jalka kunnossa 🙁

    Sisältörikkaat kommentit, halusin nyt vaan kuitenkin ilmoittaa että täällä minä aktiivisesti toimin lukijana 😀

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *