Potilas Räkä

Julkaistu , kirjoittanut .

Ritari Räkä on taas käynyt lääkärissä. Kun ontuminen jatkui vielä eilenkin, varasin sille täksi päiväksi ajan toiselle eläinlääkäriasemalle josta myös röntgen löytyy. Minkään koiran terveyden kanssa en tietysti halua ottaa riskejä, mutta kaikkein vähiten silloin kun kyseessä on Capon jalka. Se on niin aktiivinen koira, että nytkin on jo parin päivän aikana sydäntä raastanut kun sen liikuntaa on pitänyt niin paljon rajoittaa. Missään tapauksessa en halua ottaa mitään riskiä siitä että ongelma olisi pitkäaikaisempi, ja siksi päätin että nyt otetaan varman päälle ja vaikkei mitään uutta löytyisikään niin olispahan ainakin katsottu.

Tämänkertainen lääkäri oli huomattavasti tarkempi tutkimuksissaan, ja totesi ettei Capon selässä ole mitään vikaa vaan ongelma on polvessa. Röntgenkuvissa ei näkynyt mitään, ei nestettä eikä mitään muutakaan ongelmaa, joten suurta vikaa ei voi olla, muuten edes nestettä olisi kertynyt jos ei muuta. Vieläkään Capo ei hirveästi reagoinut mihinkään paineluihin, mutta ihan vähän tuohon polveen kuitenkin. Epästabiilisuutta polvessa ei ollut. Niinpä lääkäri totesi että polven ristisiteessä voi olla pieni vaurio, ja hoidoksi saatiin lepoa kahdeksi viikoksi eteenpäin. Siinäpä sitä sitten on kun yrität tuon hullun pitää levossa etenkin kun on penikka talossa, mutta eiköhän se onnistu kun pidetään mielessä että tulevaisuudessa on kivempi juosta kun on paikat kunnossa.

Pelottaa vaan niin perhanasti että joku menee isommin vikaan tuon ristisiteen kanssa, sormet ristiin että tästä nyt kuitenkin selvittäis säikähdyksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *