Puolivälissä

Julkaistu , kirjoittanut .

Capon saikku on saavuttanut puolivälinsä. Viikko siis takana ja viikko edessä, joskin vielä täyslevon lopettamisen jälkeen se saa ottaa ainakin viikon vielä rauhallisemmin ja treenaamatta, mutta kulkea vapaana. Nythän se on saanut kävellä vain valjaissa ja vain erittäin lyhyitä lenkkejä, lähinnä sen verran että tarpeet on saanut tehtyä. Se on ollut kyllä muutenkin normaalia rauhallisempi, eikä esimerkiksi lenkeillä ole vetänyt lainkaan vaikkei ole saanut juosta nyt yli viikkoon. Lisäksi se on vielä enemmän mammanpoika kuin yleensä, koko ajan pitäisi saada nukkua ihan minussa kiinni. On se vaan maailman parhain pieni koira, ja varsinkin nyt kun se on ollut kipeä, olen päivittäin miettinyt kuinka järjettömän paljon noin pientä eläintä voi oikein rakastaa. Capo on vaan niin erityinen. <3

Sisällä juniorit on saaneet leikkiä olohuoneen isolla matolla jotta Capolla olisi edes vähän äksöniä joka helpottaisi sitten sitä ettei pääse muuten paljon liikkumaan, ne kun leikkivät tuossa matolla maaten ja yleensä vielä niin että molemmat ovat selällään, ja niin Capon jalka ei rasitu. Sisäleikkien myötä Lunakin on innostunut monta kertaa hakemaan lelun ja tarjoamaan sitä minulle, ja sitten Lumppari on saanut leikkiä vetoleikkiä samalla kun junnut möyrivät matolla. Hirveän hyvin koko porukka toimii yhteen, nyt vaan odottelemaan että Capon jalka olisi varmasti parantunut ja pääsisi taas viemään kaikki kolme yhdessä metsälenkille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *