Pentutreffit

Julkaistu , kirjoittanut .

Eilen käytiin Rebeccan kanssa lenkkeilemässä hiekkakuopilla, Rebecalla oli mukana Cecil-pentu ja aiemmin jo blogissa näkynyt William. Meiltä mukaan pääsi vain Xena kun Capo on edelleen saikulla ja Luna taas ei anna muiden leikkiä oikein keskenään ja nimenomaan oli tarkoitus että Xena pääsee Cecilin kanssa leikkimään ja muutenkin morjestamaan vieraita koiria hyvässä hengessä. Kaikki kuvat nähtävissä täällä.

Ennen lenkille lähtöä kävin vähän kävelemässä Xenan kanssa Viikissä katselemassa sivistyneen maailman menoa, ihmisiä, pyöräilijöitä, asvaltoituja katuja… Xenan mielestä oli hauskaa eikä edes kovaa kuuluneet lentokoneiden äänet häirinneet. Hiekkakuoppien parkkikselle päästyä tyrkkäsin sen jälleen hihnaan, kolmatta kertaa sen elämässä, ja Xena käveli hihnassa koko matkan kauniisti niinkuin olisi tehnyt sitä itse asiassa aina. Hiekkakuopalla se myös pulahti ihan suorilta veteen sen kummemmin miettimättä, ja lähti ihan uimaankin vaikka tekniikka ei vielä kyllä ollut oikein hallussa, vaan Xena ui ikäänkuin ylöspäin mikä on aika yleistä vähän uineilla koirilla.

Cecilin ja Williamin kanssa Xena tuli oikein mainiosti toimeen ja käyttäytyi kunnolla. Varmasti mennään samalla kokoonpanolla vielä uudelleenkin lenkille!

Hauska sattuma oli kun meille jo tullessamme kerrottiin että yhdellä kuopista on töissä ruumiskoira,  ja lenkin loppuvaiheessa koiran ohjaaja oli huomannut että mulla on mukanani malikanpentu, ja tuli kysymään että mistä se on kotoisin. Paljastui että kyseinen koira oli Xenan isä Leo, Dubion Legolas. Oikein kukaan ei ollut ensin uskoa että oikeasti siinä isä ja tytär kohtasivat sattumalta metsikössä, ja kuviakin oli otettava todisteeksi. Tässä Leon poseerausta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *