Lahdessa

Julkaistu , kirjoittanut .

Tänään käytiin kyläilemässä Lahdessa Lindan, Nitan ja Noomin luona. Koska Capo on edelleen riehumiskiellossa ja Luna puolustaa pentua, otin mukaan vain Xenan. Lisäksi yritän liikkua Xenan kanssa kaksinkin aika paljon varsinkin uusissa paikoissa, koska vaikka on hyvä että kaikki kolme tulevat porukassa toimeen, en halua että Xena oppii aina luottamaan vain toisten koirien tukeen. Caposta sen verran että nyt mennään viidennellä liikunnallisemmalla päivällä ja pikkumies on täysin oireeton edelleen. Nyt siis uskaltaa jo olla aika optimistinen sen suhteen että selvittiin säikähdyksellä ja reilun viikon päästä se saa jo juosta vapaana ja ehkä vähän treenatakin.

Mutta siis Lahteen. Ensin käytiin Lindalla ja Xena pääsi ensi kertaa kokeilemaan kerrostalon portaita ja muita vähän liukkaampia pintoja, tosin neiti Maailmanomistaja ei lainkaan huomannut tällaisia pikku muutoksia alustassa. Näppärästi ja tarmolla mentiin kolmanteen kerrokseen. Sieltä ajeltiin Löytynmäkeen juoksuttamaan koiria, kuvia ei tullut otettua kauheasti mutta jotain kuitenkin. Tai no ei ajeltu suoraan kolmannesta kerroksesta, laskeuduttiin katutasolle ensin. Eheh.

Alkuun Xenan mielestä sauvakävelijämies olisi voinut painua sinne missä pippuri kasvaa, mutta siinähän sitten opeteltiin sitä että pitäskö se pää pitää kiinnikin välillä. Leikkiä Xena ei vielä uskaltanut isojen tyttöjen kanssa, Luna kun on leikeissään vähän raju eikä Xena ole senkään kanssa uskaltanut oikein leikkiä, luulen että siitäkin johtuen se väistää isoja aika paljon. Toki se juoksenteli niiden kanssa eikä ollut pelokas, mutta pysyi sivussa kun Nita ja Noomi leikki patukalla. Lopuksi Xena sai patukan itselleen ja tepasteli se suussaan ympäriinsä ylpeänä. Ja vähän repi myös. Ja tietty uudessa paikassa oli paljon kiinnostavaa tutkittavaakin, mihin Xena keskittyi suurimman osan aikaa. On se reipas! Myös 2,5h/suunta ajomatkat meni hienosti, Xena on oppinut matkustamaan nätisti autossa ja nytkin lähinnä nukkui häkissä tai katseli istuen maisemia.

Yksi vastaus artikkeliin ”Lahdessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *