Treeniä, treeniä

Julkaistu , kirjoittanut .

Ollaanpas me treenattu ahkerasti. Olispa hauskaa jos siitä olisi jotain videoita tai edes kuvia jälkeenpäin katsottavaksi mutta ei ole, joten taas saadaan tyytyä omaan sanalliseen arvioon. Xena on reippaana tyttönä treenannut hakua, tottista ja agilitya. Haku etenkin tuntuu olevan ihan paras laji, ei millään malttais odottaa että saa luvan lähteä keskilinjalta etsintähommiin ja sinne se lähtee sitten luvan saatuaan kuin tykin suusta. Ja niin hauskaakin se on, ettei oikeastaan edes muista mitään mörköilyjuttuja, vaikka maalimiehinä on niitä muuten vähän jänskiä miehiäkin ollut. Xenahan ei ole niinkään arka, mutta se vähän mörköilee vieraampia ihmisiä kun ollaan ulkona ja ihmiset siinä seisoksii paikallaan koska onhan se vähän hurjaa. Sitten kun kaikki on liikkeellä niin ongelmaa ei ole, tai joku tulee meille kotiin tai tulee esimerkiksi morjestamaan Xenaa autolle niin että Xena on sisällä autossa ja vieras auton ovella, on Xenan päätavoite lähinnä nuolla vieraalta naaman iho irti.

Tottis sujuu kanssa jo tosi hienosti, perusasentoon tullaan ihan tikkana ja pönötetään siinä vaikka maailman tappiin jos on tarvis, nyt neiti X on ruvennut jo paljon tarjoamaankin maahanmenoa ja sivulletuloa että jos sitä nakkia sais! Agilityssa teemana on tällä viikolla olleet takaakierrot (jotka muuten sujuu jo tosi hyvin myös oikealta puolelta!) ja koske-käsky. Aloin ensin opettaa Xenalle 2on2offia, mutta kun se alkoi automaattisesti tarjota istumista alastulokontaktille, totesin että voihan tuo istuakin jos se hyvältä tuntuu. Ja nyt se osaa hirveän hienosti istua kontaktialueelle.

Capo taas on tehnyt tottista, teemana täyskäännösten tiiviys seuratessa sekä seuraaminen juostessa. Kapteenin mielestä on vähän omituista että kun hän hienosti siinä seuraa niin mutsi lähtee karkuun?! Tätä nyt vähän sitten mietittiin tällä viikolla ja nyt sujuu jo paremmin. Raunioilla ollaan treenattu hirveellä höngällä ilmaisua, Caposta on tarkoitus tulla haukulla ilmaiseva. Se haukkuu paremmin muille kuin minulle joten aina kun mahdollista olen värvännyt jonkun muun sitä haukuttamaan. Aika kauan kesti ennenkuin sain yhtäkään haukkua irti – me kun ollaan ennen rauniotreenien aloittamista aika paljon Capon kanssa keskusteltu siitä että onko se haukkuminen ylipäätään tarpeellista. Syksyn mittaan oltiin päästy kolmeen perättäiseen haukkuun kiljumisen säestämänä, ja sitten yhtäkkiä klikkasi. Viime viikon kettis- ja tottistreeneissä Emilia haukutti Capoa ja sieltä tuli jokaisella kerralla kymmenen haukkua ilman kiljumista ja seilaamista. Tässä video yhdestä noista kerroista.

Maanantaina Capo menee osteopaatille ja sitten katellaan mitä sille herralle noin muuten kuuluu kun ei se itse kerro.

Treeneilyn lisäksi ollaan hirmuisesti lenkkeilty uusissa maisemissa. On käyty testaamassa Luukki ja Vaakkoi ja lisäksi liuta alueita joista ei ole hajuakaan onko niillä joku nimi. Ja toki myös omilla mestoilla, mutta nyt on selkeästi ollut teemana erilaiset lenkkiympäristöt. Lisäksi käytiin taas maanantaina uimassa koko joukolla, ja tällä kertaa Xenakin pulahteli ihan itekseen altaaseen lelun, Capon tai Lunan perässä kun viimeksi se piti sinne laittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *