Haasteita

Julkaistu , kirjoittanut .

Onhan nää haasteet ihan hauskoja että voidaan kai me tämä nyt tehdä tähän väliin kaiken puisevan treenikirjoittelun lisäksi. Kaksi haastetta on lisäksi vielä odottamassa ja puoliksi kirjoiteltukin, jospa mä joskus saan ne valmiiksi. Että te jotka ootte meidät haastaneet niin haasteet on otettu vastaan kyllä!

1. Minkä takia olet valinnut juuri tämän nimen koirallesi?

Hmm. Ei mulla oo oikein mitään hienoja tarinoita noiden takaa. Oon kauhean nirso nimien suhteen, en esimerkiks tykkää lainkaan ihmisten nimistä koirilla (okei, nykyään on myös Luna-nimisiä lapsia, mutta en ollut silloin törmännyt yhteenkään kun nimesin Lunan) ja erityisen pahoja vilunväreitä mussa aiheuttaa sellaiset vanhat, perinteiset ihmisten nimet koirilla. En muista mistä Lunan nimi paukahti päähän, kun kävin katsomassa Lunaa ensimmäistä kertaa sen ollessa muutaman tunnin vanha, päätin että siitä tulee Luna. Ja varmasti siitä tuli Luna kun puhuin äidin kanssa puhelimessa ja se kysyi että mikäs sen pennun nimeksi tulee, ja kun totesin että Luna, niin sit se oli sillä selvä.

Capo oli Capo jo kun se tuli meille, ja nimi sai jäädä. Aiemmin se oli ollut Pulla, joksi kutsun sitä vieläkin välillä.

Xenan kohdalla pyörittelin kaikenlaisia nimiä aika kauan. Xenakin kävi mielessä kerran aiemminkin mutta tuli hyllytetyksi koska mieheni mielestä siitä tuli liikaa mieleen se tv-sarjan Xena. En ole ikinä nähnyt ko. sarjasta jaksoakaan, ja minusta Xena oli niin ilmiselvä Xena, että se siitä sitten tuli.

2. Mitä koirasi tekee tällä hetkellä?

Xena ”auttaa” Jania sytyttämään takkaa, ja Capo ja Luna pyörii jossain tekemässä jotain.

3. Mitä kaikkea koirasi on syönyt tänään?

Broilerin jauhista.

4. Jos pitäisi valita koira pelkästään värin perusteella, minkä värisen koiran sinä valitsisit?

Vaikea! Tykkään hirmusti Xenan väristä etenkin tuon maskin takia, mutta toinen kiva väri on hopeabrindle.

5. Jos koirasi saisi päättää mitä tekisitte huomenna, mitä koirasi päättäisi?

Ei varmaan tehtäis koko päivänä muuta kuin lenkkeiltäis hulluna ympäri metsiä, syötäis pelkkiä nakkeja ja lisäksi Xena pureskelis mun käsiä. Saattaisivat lisäksi myös vähän painia.

6. Kuka on koirasi paras koiraystävä?

Sekä Xenan että Lunan paras koiraystävä on Capo. Xena ja Luna ei juuri ole lähemmissä kontakteissa keskenään, mutta molemmilla on Capon kanssa ihan omat juttunsa. Oman porukan ulkopuolelta en osaa oikein sanoa, meillä on paljonkin sellaisia koirakavereita joiden kanssa koirat pääsee lenkkeilemään yhdessä, mutta kukaan ei oo oikein noussut ylitse muiden. Kyllä noi niin eri tavalla on keskenään kuin muiden kanssa.

7. Mikä on koirasi suosikkileikki?

Xena tykkää kovasti palloleikistä jossa noudetaan pallo ja tuodaan se mulle jolloin lentää heti uusi pallo. Capon lemppari on kepit, etenkin raivokas taisteluleikki kepeillä. Lumpparilla ei oo niin selkeetä lempileikkiä, mikä vaan mikä lentää ja mistä voi taistella, on kiva.

8. Missä koirasi nukkuu öisin?

Sängyssä…

9. Mikä on ensimmäinen koirallesi ostama tavara?

Ei minkään valtakunnan muistikuvaa Lunasta, Capo peri edellisten koirien kamoja aika paljon enkä siis muista siitäkään. Oiskohan ollut joku panta.
Xena samoin peri edellisten koirien hihnan ja pannan, en oo tainnut ostaa sille vielä muuta kuin oman SPKL:n liivin ja talvea varten toppamanttelin.

10. Mikä on ensimmäinen koirasi oppima käskysana?

En muista, varmaan ”tänne” kaikilla.

11. Mikä on paras koirastasi oleva pentukuva?

Huh, tää on paha. Lunastahan ei oo kovin montaa pentukuvaa enää jäljellä, ja muista taas on niin paljon et on vaikee valita. No, katotaan.

2 vastausta artikkeliin ”Haasteita

  • admin Artikkelin kirjoittaja

   Niin näyttää! Mulla on siitä yks kuva mikä on otettu joltain lenkiltä sen ollessa noin vuoden ikäinen, ja siinä se on ihan honkkeli!

   Xenan kuvia kattoessa tuli ihan kummallinen olo että jestas kun se on joskus näyttänyt ihan PENNULTA, hirveen nopeesti se on kasvanut vaikka ei sitä aina huomaa kun koiraa kattelee joka päivä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *