Koirauimalassa

Julkaistu , kirjoittanut .

Ollaan tässä viime aikoina käyty ahkerasti koirauimalassa – vähintään kerran viikossa – kun Capon kropan reistailut on sitä vaatineet. Toki olen aiemminkin aina käyttänyt koiria myös talvikaudella uimassa sisäuimaloissa, mutta en aiemmin näin usein. Xenan ja Lunan mielestä uiminen on PARASTA, ja Capon mielestä TYPERINTÄ. Tytöt läträä ihan missä vaan onnensa kukkuloilla, Capo taas ei. Herra Kapteeni mielummin laittaisi miehistön uintihommiin ja itse toimisi työnjohtajana kuivana pysytellen. Niinpä onkin just sopivaa että juuri Capon pitäisi uida eniten! Onneksi mieheni on kiltisti lähtenyt mukaan apukäsipariksi jotta kaikki koirat saa puolen tunnin uintiajasta kaiken irti, yksin kun on vähän hidasta heitellä kahdelle lelua yhdestä päästä ja käydä samalla laittamassa toisesta päästä Capoa uimaan. Capolla onkin seuraava osteopaattiaika tässä viikon sisään (tarkkaa päivää en vielä tiedä, Capo on vakiosteopaatin akuuttilistalla mutta lupasivat järjestää ajan johonkin tämän viikon loppuun tai ensi viikon alkuun) ja nyt vähän jännittää mitä siellä sanotaan. On nimittäin venytelty, on uitu, on pidetty Back on Trackia ja kauratyynyä ja verryttelyt on hoidettu niin viimeisen päälle kuin voi, myös ihan normaalisti lenkeille mentäessä. Yleensähän lähdetään metsälenkille suoraan pihasta kun pihakin sijaitsee keskellä metsää, mutta nyt oon varmuuden vuoksi käynyt verryttelykävelyllä ensin hiekkatiellä niin että Capon on pitänyt kulkea alku- ja loppuverkat hihnassa.

Tänään onnistuttiin välttämään aiemmin piinannut kameran linssin huuruuntuminen uimalassa, ja sain vähän kuvia uintipuuhista. Viimeiset nelisen vuotta ollaan käyty Hyvinkään Koirakylpylässä, mutta nyt lyhyemmän matkan ja halvempien uintihintojen takia ollaan siirrytty käyttämään Helsingin koirauimalaa. Suosittelemme molempia edellä mainittuja paikkoja kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *