Capo 3v.!

Julkaistu , kirjoittanut .

Eilen Capo täytti hurjat kolme vuotta. Omasta mielestään on jo tosi äijä, miehistön mielestä edelleen pikkupoika. Luulen että Capolla oli synttäripäivänään salajuoni, koska aamulla kun heräsin, meillä ei ollut sähköjä (eikä näin ollen tullut vettäkään), puhelimesta oli akku lopussa ja auto keskellä hankea auraamattoman tien varrella mikä tarkoittaa hyvinkin pitkälti sitä ettei tuolla takavetoisella pakulla viitsinyt liikkua yhtään mihinkään. Capo oli todennäköisesti ajatellut että jos asiaintila olisi tämä, lenkkeiltäis ihan koko päivä! Ihan näin ei tapahtunut kun tuuli oli niin kova ja puut taipuivat sen verran uhkaavasti etten uskaltanut ihan hirveän pitkälle metsälenkille lähteä, joten rallattiin enimmäkseen pellolla. Lisäksi lumityöt, talon lämmitys takkojen avulla ja sen semmoinen verotti lenkkiaikaa.

Edelleen, kuten jokaisen koiran synttäripäivän kohdalla, kauhistelen ajan nopeaa kulumista. Tuntuu siltä että vastahan se Capo meille tuli!

Tässä lenkkitunnelmia tältä päivältä, synttärisankari haaremeineen on kovasti innoissaan lumesta ja sen kyllä huomaa!

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Capo 3v.!

  • Essi

    Moikka,
    Ompas Xena nätti 🙂 Itse omistan Xenan puolisiskon Profin (sama isä)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *