Lisää talvikuvia

Julkaistu , kirjoittanut .

Vapaapäivä ja kivat säät on käytettävä hyödyksi joten kävimme kuvailemassa koiria(kin) rantapuistossa. Jälleen Lunasta on suurempi määrä kuvia ja Timistä vain yksi pönötyskuva, mutta syynä tällä kertaa oli ehkä se ettemme viitsineet päästää Timiä lainkaan vapaaksi (Lunakin oli vain muutaman minuutin ajan vapaana kun muita ei näkynyt jotta sai vähän leikkiä lumipalloilla) ja se joutui tekemään juoksupyrähdyksensä ja lumessamöyrimisensä flexin päässä. Koska flexi taas oli isännän hallussa oli kamera lähes aina väärässä paikassa..

Tässä niitä kuvia kuitenkin.

Luna on oppinut palkitsemaan itsensä ”remmileikillä”, koska harrastin joskus sen ollessa nuori sitä, että palkkasin hyvästä ohituksesta vetoleikillä ja remmi nyt yleensä sattuu olemaan aina lenkillä mukana ja niinpä se joutui leikkikaluksi. Nykyisin kun Luna katsoo itse olleensa reipas tai tehneensä jotakin hyvin, se palkitsee itse itsensä remmileikillä. Ja hyvin on toiminut palkitseminen kun kerran lenkkeily tuon kanssa on niin helppoa. Onneksi Luna osaa myös remmileikin lopettamisen ”lopeta”-käskyllä, joten remmiä on jouduttu leikkien seurauksena vaihtaa vain kerran, ja rikki mennyt remmikin oli noin 25 vuotta perheemme koirilla käytössä ollut nahkahihna. Tosin joskus Luna mielestään tottelee ”lopeta”-käskyä niin hyvin että siitä tulisi palkaksi saada remmileikkiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *