Julkaistu , kirjoittanut .


Lunan mielestä meillä ruokitaan koiria ehdottomasti liian vähän, ja koska omatoimiruokinta esim. keittiön alakaapeista on tehty mahdottomaksi ts. alakaapeissa ei säilytetä lainkaan mitään ruokatarvikkeita ja roskiskin viedään aina lähtiessä ulos, on hän keksinyt muun selviytymiskeinon. Koska nälkäänhän tässä kohta kuollaan jos ei saa mitään ylimääräistä purtavaa miehistön tarjoaman ruoan lisäksi. Itse asiassa Luna on jatkuvasti mielestään ihan näillä näppäimillä kuolemassa nälkään jos näkee mitään syötävää. Tai kuulee, tai ylipäätään saa päähänsä sellaisen ajatuksen että ruokaa vois mahdollisesti olla saatavilla.

Edellisessä talossamme keittiö oli tosiaan koirilta kielletty paikka silloin kun ne olivat yksin kotona, keittiön ovessa oli tuolloin koiraportti, hakanen ja kettinki jottei Luna sinne pääse. Sitä edellisessä asunnossa taas keittiön ovesta poistettiin lähtiessä kahva, ja sitä edellisessä asunnossa oli kyllä avokeittiö mutta silloin Luna ei ollut kiinnostunut kovinkaan usein keittiössä tapahtuvista saalistusreissuista sillä sielläkin kaikki ruokatarvikkeet olivat yläkaapeissa ja roskis vietiin aina lähdettäessä pois. Lunppari on siis ollut koko elämänsä ajan ihan törkeä porsas.

No, nyt kun uudessa talossa on taas avokeittiö ja oikein sellainen ettei ole mitään mahdollisuuksia estää koiria menemästä sinne, Luna keksi että jumantsuikka, pakastimessa ja jääkaapissa on ihan hulluna ruokaa! Ensin ajattelin että jaaha, se on keksinyt nyt taas jonkun jekun, siirsin ruoat ylähyllyille jääkaapissa ja odottelin että jatkuuko tämä harrastus. Ai että jatkuiko? No TODELLAKIN jatkui. Jos kaapista voi kivasti syödä ruokaa niin miksipä Luna jättäisi mahdollisuuden käyttämättä? Kun jääkaapista ei saanut enää ruokaa, oli Luna syönyt pakastimesta vähän lihaa (aiemmalla kerralla se ei ollut saanut pakastimen laatikoita auki) ja päättänyt ottaa jääkaapista palan painikkeeksi yhden kaljatölkin. No, minäpä hilpaisin lähes traumoja saaden vauvantarvikekauppaan ostamaan lapsilukkoja kun mistään muualta tavarataloista tai muista ei löytynyt. Lapsilukot asennukseen ja katsomaan miten käy. Luna avasi ensin lapsilukot, ja sitten taas ne ovet… Tämän jälkeen totesin että olkoon, en halua että etenkään pakastinta pidetään auki ja sulatellaan joka päivä, ja niinpä Luna ja Capo viettävät nyt yksinoloaikansa makuuhuoneessamme jonka ovi on lukittu niin ettei Lunakaan sitä saa auki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *