Löytää (verbi): 2. osata jonnekin, päästä perille

Julkaistu , kirjoittanut .

Bongasin Whipped-blogista postauksen hakusanoista joilla blogiin on tultu, ja koska meidänkin blogi on löydetty monenlaisilla hakusanoilla, päätin kirjoittaa itsekin niistä koosteen yhteen postaukseen. Hakusanoja on yhteensä tuhansia, joten tässä nyt vaan pieni otos niistä.

Yleisimmät hakusanat joilla tullaan on yleensä ”sarjatuli xena”, ”sarjatuli capo” tai ”sarjatuli luna”, ”capo ja luna”, ”capo, xena ja luna”, ”kolme muskettisoturia” ja niin edelleen. Se jaksaa joskus hämmästyttää miten paljon blogiin tullaan hakusanalla ”sarjatuli.net”, kun sen voisi tietysti kirjoittaa suoraan osoiterivillekin. : D

Toisiksi yleisimpiä hakusanoja on ruokintaan, koulutukseen ja harrastuksiin viittaavat hakusanat kuten ”broilerinkaula”, ”jäljestys” ja ”barf”. Kolmanneksi yleisimpänä on hakusanoja jotka viittaavat johonkin koirille suunnattuun tuotteeseen, esimerkiksi ”koira warmhow”, ”jyry-valjas”, ”furminointi päivittäin”. Näiden kaltaisia hakusanoja löytyy vino pino, mutta vähän tylsäähän niitä on tänne listata joten nuo esimerkit saavat riittää. Kaiken maailman ”koirauimala”, ”koiran blogi”, ”roturace”, ”katsekontaktin opettaminen”, ”pohjoismaiden voittaja” ja muita sellaisia hakusanoja on myös varmaan kilsan mittainen lista, mutta kaikki tosiaan ovat sellaisia aiheita mistä olen joskus kirjoittanut.

Mutta sitten ne vähän wtf-hakusanat!

Tämä hakusana ei noin muuten ole erityisen omituinen, mutta kummastelen sitä, miten tällä hakusanalla on eksytty juuri meidän blogiin. Voisi luulla että sana ”heinäkuu” tuottaa aika paljon muita osumia ennenkuin päätyy meidän blogiin. Sama homma hakusanalla ”erilaisia kuvia”.

Yrjölän puuro paksusuolen tulehdus” on myös sikäli jännittävä hakusana, etten mielestäni ole kirjoittanut kummastakaan asiasta. Ehkä joskus jostain muusta tulehduksesta?

Jaksan myös ihmetellä miten meidän blogiin on tultu useita kertoja hakusanoilla ”kapo paska paikka”. Mihinkähän tuo viittaa ja mitä sillä on alunperin yritetty etsiä?

Kumisaappaat sängyssä”. En tiedä muiden fetisseistä mutta itse en käytä kumisaappaita sängyssä.

Herra rai rai”, ”kesyrotan häkki”.

Vähän käytetty sohva”. Ei löydy meiltä sellaista. Ainoastaan yksi kovassa käytössä oleva.

Annetaan koiria tammikuu 2010”. En anna yhtäkään, enkä olisi tuolloinkaan antanut.

Paras kaveri”. No sitä ne kyllä on.

Pontus mäyräkoira”. Nyt ei ihan osunut kyllä kohteeseen.

Capon ja Lunan pennut.” HELL NO.

Kalia vappu”. Luulen että meillä tulee olemaan treeni_____vappu.

Mitä omnomnom tarkoittaa?” Tälläkin hakusanalla on tultu kahteen otteeseen, hieman eri kirjoitusasulla toisella kertaa mutta sisältö sama.

Piirretty kanan jälki”.

Stalkkeri trimmaa”, ”aiheutamme hankaluuksia, englanniksi”, ”kuku sen ampuu”.

Keksi ruudin mutta kuka ampuu”. No Xena ei keksinyt ruutia mutta todennäköisesti se on se joka ampuu. Tai joissain tilanteissa ehkä myös minä.

Iloinen naama”, ”rantojen naiset”.

Perkele”. : DD

Virtsarakko pömpöttää”, ”kanahäkki”, ”kanin hammasongelmat”.

Saako koiraa ulkoiluttaa valaistuilla teillä”. Anteeksi tyrskähdykseni.

Miniapina kuvahaku”, ”pikku koirat blogi”.

Kasvisolu”. ”Kissamaisia”. ”Inkoon evakot”. ”Treffit”. ”Pimennysverhot kodin ykkönen”. ”Paksusuoli”. ”Pitääks sun aina”.  ”Lisko perkele”.

 

 

2 vastausta artikkeliin ”Löytää (verbi): 2. osata jonnekin, päästä perille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *