Terveystutkimuksia

Julkaistu , kirjoittanut .

Tämä viikko ollaan oltu ja tullaan olemaan kokonaan treeneistä tauolla, ja sen sijaan ollaan keskitytty terveysjuttuihin. Xena kävi eilen Mevetissä Axelsonilla tutkittavana silmien, polvien, kyynärien, lonkkien ja koko selän osalta.

Silmät terveet, koko selkä terve, polvet 0/0. Kennelliittoon lausuttaviksi lähti kyynär-ja lonkkakuvat, kyynärät 0/0 ja lonkat B/B tässä vaiheessa, katsotaan mitä sieltä tulee takaisin.
Lisäksi sain toissapäivänä tiedon siitä että minut on hyväksytty koirahierojakoulutukseen, jonka aloitan elokuussa. Nyt ois kauhee into päällä enkä millään malttaisi odottaa että pääsen aloittamaan koulutuksen!

Ollaan myös aloitettu koirien elämään keskittynyt mobiiliblogi, koska olen jostain syystä innostunut ottamaan välillä koirista kuvia kännykkäkameralla jos järkkäriä ei satu olemaan mukana tai lähellä, ja sama kai niillä kuvilla on tukkia vähän internettiäkin.  Mobiiliblogi on erityisen tärkeä koska elämämme on niin hämmästyttävän mielenkiintoista. http://sarjatulimms.blogspot.fi on osoite josta tuon mobiiliblogin löytää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *