Teemana irtoaminen

Julkaistu , kirjoittanut .

Agilityn ohjatut treenit on edelleen Xenalla kesätauolla ja Capon kanssa nyt tauolla muuten vaan. Eilen Capo yritti neljän hypyn pätkällä mennä jatkuvasti joidenkin esteiden ali. Vasta kun laitoin rimat niin alas ettei se kerta kaikkiaan mahtunut enää ali, suostui se ne hyppäämään. Mikä viittaisi siihen että hyppääminen taas sattuu. Hohhoijakkaa, en todella tiedä mitä mä teen ton koiran kanssa väärin. Alku- ja loppuverkat olen tehnyt erityisen huolellisesti sekä treenatessa että ihan vaan lenkille mennessä, BOTia on pidetty, hieroja on käynyt, treenit on olleet lyhyitä. Palkkariakin se on saanut. Nyt Capo saa luvan pitää taukoa kunnes mun oma koulutus tuohon lihashuoltoon liittyen alkaa ja katellaan sitten tätä asiaa kun tiedän itse siitä enemmän.

Joka tapauksessa, molemmilla on ollut teemana agilityssa irtoaminen, nuo on molemmat semmosia mutsin kädessä kiinni olevia ja irtoaminen on vaikeaa. Nyt kun ohjatut treenitkin on tauolla niin olen keskittynyt pienten irtoamisharjoitusten tekemiseen. Omalla pihalla olevilla kepeillä ollaan jonkun verran treenattu kepeille irtoamista ja niiden suorittamista niin että kepit onnistuu riippumatta siitä missä mä tuolloin olen.

Nyt kun saatiin Rebecca ja Riitta Cecilin ja Fiiliksen kanssa taas treeniseuraksi, käytin heti tilaisuuden hyväkseni siinä että joku muu voi palkata Xenan. Sehän on mun kädessä kiinni nimenomaan siksi että se tietää pallon tulevan sieltä. ”Kuollut” lelu toimii sille yhtä lailla, mutta tuolloin on suuri vaara että se karkaa palkalle. Niinpä oli tosi hyvä kun nyt oli mukana joku muu joka palkkasi, kyllä lähti irtoaminen sujumaan!

Capolle toi irtoaminen on ihan hirveen vaikeaa. Se ei millään ymmärrä lähteä jos mä en tule mukana, ja se menee helposti epävarmaksi. Siksipä täytyy sitten treenata tätä lisää. Koska Capo oli vähän sen oloinen jo tässä hyppypätkällä että on vähän vaikeaa niin jätettiin tuo putkihärdelli sen kanssa väliin koska se on paljon vaikeampi enkä tosiaan tiedä onko tuo taas jumissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *