Tänään meillä on vain hyviä uutisia

Julkaistu , kirjoittanut .

 

Olemme olleet Vauhti-Raksun asiakkaita jo vuosikaudet, en muista tarkalleen kuinka monta vuotta mutta vähintäänkin viisi, koska Donin kuolemasta on vähän reilu viisi vuotta ja sekin ehti V-R:n antimista nauttia. Palvelu on aina toiminut hyvin, täsmällisesti ja tarvittaessa joustavasti.

Nyt kuitenkin kävi niin, että kun muutimme tänne Vihtiin, emme enää asu minkään lihaa toimittavan yrityksen kotiintoimitusalueella. V-R:llä on kyllä pysäkki Vihdissä, mutta meiltä tuolle pysäkille kertyy matkaa 23km, eli sama olisi käydä lähimmässä raakaruokaa myyvässä liikkeessä. Koska kuitenkin aika on tällä hetkellä melko lailla tiukilla ja lihaa menee niin paljon, haluaisin ne mielelläni kotiintoimituksena. Lähetinpä siis reippaana tyttönä sähköpostia V-R:lle ja kyselin mahdollisuudesta saada lihat kotiin asti. Vastauksessa luvattiin välittömästi ja ilman muuta toimittaa lihat meille kotiin. Ilmoittivat seuraavan toimituspäivän ja sitten ei muuta kuin lihaa tilaamaan! Parasta tässä kaikessa oli kuitenkin se, että koska en ollut toimituksen aikaan kotona ja mieskin oli juuri hetkeä aiemmin lähtenyt töihin, pakkasi kuljettaja ystävällisesti lihat pakastimeen jotta ne pysyvät jäässä kotiintulooni asti. Jos joku on hyvää palvelua, niin tämä!

Sitten iloisuuteen nimeltä ”Lunan hyvä mieli”. Minun kiukkupussi on ollut pitkään hyvin aurinkoinen ja pitkäpinnainen koira, ei siis lainkaan kiukkupussin määritelmään sopiva. Sillä on ollut kova huomionkaipuu, tulee ite hakemaan rapsutuksia, nukkuu mielellään ihan liki ja pusuja on saanut vaikka kuinka paljon vaikka yleensä rouva Kersantti on niiden suhteen varsin säästeliäs. Luna ei yleensä ole kovin hurmioissaan toisten koirien läheisyydestä. Siis siitä, että ne nukkuvat tai muuten hengailevat hyvin lähellä sitä, ja varsinkin ällöä on jos koskettaa toista – siis yäk! Jostain syystä nyt läheisyys ei ahdista sitä lainkaan, nukkuvat Xenan kanssa lähes joka yö limittäinlomittain sängyssä koska molemmat haluaa olla kainalossa. Ennen tällainen järjestely ei olisi ollut millään muotoa mahdollinen, etenkään jos vielä minäkin olen siinä sopassa mukana. Mutta katsokaa, minulla on todiste! Ovat lähekkäin eikä Luna murise tahi yritä syödä ketään.

 

Sitten vielä sellaiset parit pikaiset uutiset että eilen tuli tieto jonka mukaan meillä on Xenan kanssa tästä lähtien vakituinen vepetreenipaikka, ja Capo taas pääsi mejäryhmään ettei tarvii vaan yksikseen itsekseen reenailla ja tehdä jälkiä itse omalle koiralleen. Hain Capolle syksyksi tokotreenipaikkaakin mutta saas nähdä, en ole ehtinyt todellakaan olla kovin aktiivinen talkoiden ja kisojen suhteen tuossa kyseisessä seurassa, joten voipi olla etteivät meitä kelpuuta.  Syksyä kuitenkin innolla täällä jo odotellaan jotta saataisiin Capon kisakausi taas kunnolla käyntiin, on hän ollut niin mahtava pikkumiäs, ja katsokaa miten tomera oli tänään Helsingissä. Tuomaria hänen tyyppinsä ei lainkaan miellyttänyt ja tulos VAL ERI4 mutta minun silmissä hän on maailman kaunein kääpiösnautseri <3 (älkää huomioiko minun juurikasvua, en oo oikeesti vaan ehtinyt huomioida hiuksiani! Lupaan tehdä sen mitä pikimmin).

 

4 vastausta artikkeliin ”Tänään meillä on vain hyviä uutisia

 • Nath

  V-R:llä on kyllä paras palvelu ikinä! Keväällä lihoja hakiessa kuski ihan kielsi minua kantamasta kanankaulalaatikoita kauempana parkkikselle pysäköityyn automobiiliin ja kantoi lopulta kaikki lihapaketit pakun takakonttiin, minun tarvitsi vain avata ovi 😀

  Vastaa
 • Nelli

  Lunasta on tullut Hellyyskersantti! <3 Mä oon kerran tilannu v-r:ltä, ja palvelu oli tosi hyvää. Menin parkkikselle vastaan, niin kuski vaati mua nousemaan auton kyytiin koska eihän mun voi antaa kävellä 20 m jos hän ajaa autolla! Ja sitten autosta kantoi kaikki pakasteet suoraan eteiseen vaikka sanoin ettei tarvi jos on kiire.

  Vastaa
 • Linda

  Ihana Luna!

  Vähän nyt ohi aiheen, mitäs jos kokeilisit seuraavaks vaaleeta hiusväriä, toi juurikasvu on ihanan värinen 😀 Hehee!

  Vastaa
  • admin Artikkelin kirjoittaja

   Sanotaanko näin ettei kannata hengitystä pidätellen odottaa sitä että lähtisin vaalentamaan hiuksia 😀

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *