Viime päivien härdellit

Julkaistu , kirjoittanut .

Lauantaina meille muutti tilapäisesti kaverini kolmen koiransa kera, ja kieltämättä vähän jännitti että miten koirien kesken asiat sujuu. Tästä mahdollisuudesta oltiin puhuttu jo aiemmin ja siitä luovuttu koska en uskaltanut ottaa riskiä siitä että Luna ei tule toimeen muiden kanssa ja sit kaikki on kamalassa stressitilassa meillä vaikka onkin tilaa eristää koiria toisistaan. Kuitenkin lauantaina tilanne eskaloitui niin että kävin hakemassa tyypit meille.

Ja sitten oonkin taas vaan hämmästellyt. Kaikki kolme vierasta koiraa on Lunan mielestä ihan fine. Niiden kans voi lenkkeillä, olla kotona ja leikkiä ihan ilman mitään ärähtelyä tai muutakaan. Ehkä niillä on tarpeeksi pitkät nenät, kun Lunan mielestä eniten tyhmiä on lyttykuonot?

Eilen taas Capo (jonka omistajuus muuten eilen siirtyi minulle) pääsi mejäilemään, ajettiin noin 500m pitkä vuorokauden vanha jälki kahdella makauksella ja kulmalla. Ensimmäisen kulman näytti hyvin ja jatkoi hienosti juuri oikeaan suuntaan, toisella makauksella oli selkeästi käynyt supi ja Capo oli vähän sitä mieltä että haetaanko se supikin tuolta pois kuljeksimasta… Palautus makaukselle ja sit taas mentiin. Niinkuin aiemminkin, Capolla on ihan hillitön vauhti jäljestäessä ja siitä saatiinkin palautetta että pitäis vielä enemmän hidastaa. Nyt en oo vielä kauheasti hidastanut kun Capo on aika tarkka siitä mitä mä siellä liinan päässä teen enkä halua aiheuttaa sille epävarmuutta hidastamalla, mutta nyt kun on pari hyvää jälkeä takana niin täytyy ensi treeneissä hidastaa jo vähän enemmän jotta se tottuu siihen ettei tarvii reagoida vaikka mä vähän siellä pistäsinkin liinan päässä ”hanttiin”.  Jälkiuskollisuutta kuitenkin jonninverran näkyy löytyvän, poikittain jäljen yli meni selkeät tuoreet hirvenjäljet (jäljellä oli ojan ylitys jonka pohjalla oli mutaa ja siinä jäljet), yhden hirven kalmisto oli matkalla ja muutenkin tuolla alueella on paljon riistaa.

Viime kerralla Capo ei kaadolla ollut ihan kauhean kiinnostunut kaadosta, otti suuhun sen mutta sitten mutsin rapsutukset oli parempi palkka. Tällä kerralla kuitenkin sorkka suuhun ja rinta rottingilla koko matka kaadolta autolle. 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *