Superlatiiveja

Julkaistu , kirjoittanut .

Minulla on maailman pätevin koira. Maailman pätevin. Hän tekee kaiken maailmassa hienoiten ja parhaiten. Rauniotreeneistä ei saatu kuvia mutta niissä Xena haukkui hienosti kaikki neljä ukkoa umppareista eikä sanonut ampumisestakaan mitään kun sille taas etsinnän aikana ammuttiin muutamaan otteeseen. En kestä. Ehkä maailman hienoin koira. Rauniotreenin jälkeen otettiin lyhkäiset pikkutreenit agilityn ja tottiksen parissa ennen koirien huilitaukoa.

     
     

Lisäksi olemme täysin hurahtaneet. Täysin.
Käytiin Rebecan kanssa Ojangossa tutustumassa vetolajeihin, ne on kiinnostaneet jo pidemmän aikaa ja nyt oli hyvä hetki päästä kokeilemaan kokeneempien opissa ja erityisesti kokeilemaan kickbikea joka on kuitenkin aika tyyris ostos jos ei ole ihan varma siitä et onko se laji sitten kuitenkaan oma juttu. Pari kierrosta erilaisilla vetovöillä juosten ja pari kickbike-kierrosta ja nyt ollaan kaikki ihan intopiukeena että tätä me NIIN aletaan tekee kotonakin. Omaksi iloksi ja kuntotreeniksi lähinnä kuitenkin, eli ei esimerkiksi kisaamaan varmaan olla lähdössä tässä lajissa. Mut se oli niiiiin kivaa!

     

Yksi vastaus artikkeliin ”Superlatiiveja

  • Linda

    Musta on kiva kun Xenalla on ennen ollu treenikuvissa sellanen hömpsäilyilme, nyt se on muuttunut keskittyneeksi ja hallitun innokkaaksi 😀 Siitä näkyy että tietää tasan tarkkaan mitä hän tekee. Hieno malinuaa!

    Tollanen kickbike kelpas meilleki..

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *