Kaiken päivää kaikkes annat ja enemmän

Julkaistu , kirjoittanut .

Anteeksi, mulla on varmaan jäänyt levy päälle. Mut voi hitsi että mulla on hieno koira! Xena on treenannut raunioita nyt noin kolme kuukautta kun Capo on ollut polvijuttujen takia sivussa, ja mä en kestä. Ei olla ihan hirveästi vielä otettu sen kanssa häiriötreenejä kun on vähän päässyt unohtumaan… Meidän ryhmässä treenaavista kun kuitenkin suurin osa on Capon kanssa samaan aikaan aloittaneita, ja silloin alkuun tehtiin paljon häiriötreeniä. Nyt on vähän jotenkin ryhmämme muutaman juniorin kanssa päässyt unohtumaan, kaikille on ammuttu kyllä useinkin mutta muutoin on häiriöt jääneet taka-alalle.

Eilen otettiin teemaksi häiriöt, ja niinpä meillä oli radalla sireeni, kuuluttaja, kaksi savuttavaa tulipistettä, ampumista ja lisäksi häiriöhenkilöitä kaivelemassa, paukuttamassa ja tekemässä mitä ikinä siellä nyt voi häiriönä tehdä. Lisävaikeutena Xenalla oli vielä se, että sen kanssa otettiin raunioilla ilmaisua vasta toista kertaa, aiemmin ollaan treenattu ilmaisuja erillään. Mut täytyy sanoa että ei käynyt mielen vieressäkään et oisko tämä kaikki Xenalle liikaa, vaikka oonkin yleensä sitä mieltä ettei kaikkea kande tuupata koiran kestettäväksi kerralla. Ja jatkossa tehdäänkin vähän vähemmillä häiriöillä kerrallaan. Mut hitto! Lyhyestä urastaan ja kaikesta vaikeustasosta riippumatta Xena teki todella hyvää työtä. Se selkeästi hieman hämääntyi savuista ja siitä että ympäriinsä oli paljon ihmisiä joita ei kuitenkaan kuulunut ilmaista, ja tarvitsi siksi mun tukea paljon normaalia enemmän. Ei tarvinnut kuitenkaan ohjata sitä tai mitään, vaan se selviytyi hienosti kaikista haasteista itse. Ylpeä olen myös siitä että vaikka tuo on aika herkkä paukuttamaan päätään, se hienosti malttoi tarkentaa todella hyvin maalimiehen (etenkin kun se näytti vähän siltä et voitko mutsi jeesaa, en oo varma mitä nyt) ennenkuin lähti tulemaan se kunnon ilmaisuhaukku.  Minä oon niin hulluna tuohon koiraan.

Illemmalla onkin sitten Capon syksyn ensimmäinen varsinainen treenipäivä jälkihommien lisäksi, kun käydään kattomassa et milläs mallilla sen tokot on ja otetaan mahdollisesti pieni pätkä aksaakin, kun sen jalat nyt on olleet oireettomat.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Kaiken päivää kaikkes annat ja enemmän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *