Capo 4v.

Julkaistu , kirjoittanut .

Capo täytti neljä vuotta lauantaina. Ja hänel tuntuu olevan tällanen joka toisen synttärin traditio että ne vietetään evakossa. Ni että täällä ollaan, koko porukka. Ei tiietä kuinka kauan ja miten se elämä sitten jatkuu, mut nyt tilanne on tällanen. Ja koska tilanne ei suinkaan ole niin yksinkertainen että oltais vaan paikassa b normaalin paikan a sijasta, on toi treenaaminenkin ollut vähän hankalaa. Niinpä tällä hetkellä meillä on kaikki muu jäissä paitsi haku ja tottis. Ensinnäkin siksi, että kun ei nyt tiedä mitä kaikkea tää elämä meidän tielle heittää niin oon pistänyt säästöön jokaisen pikku penninpyörylän, ja toisekseen siksi että on ollut pakko vähän rauhoittaa tätä elämää. Luna ja Capo vanhoina kettuina ei oo niinkään reagoineet pikku evakkoretkiin ensimmäisten päivien jälkeen, onhan evakkopaikka niille entuudestaan tuttukin. Xenalle taas ei niinkään, pari kertaa ollaan käyty täällä sen aikana kylässä mutta ei juur muuta. Kolme viikkoa tais mennä evakoitumisesta siihen, että sain Xenan täällä ensi kertaa rauhoittumaan muulloin kuin yöllä. Viiden viikon kohdilla tais rauhoittua ensi kertaa kunnolla muualle kuin syliin.

Ni ollaan sit otettu ihan iisisti. Ollaan lenkkeilty, syöty luita ja tehty kaikkea muuta rauhallista kivaa. Tai lenkkeilyhän nyt ei oo Xenan kanssa rauhallista nähnytkään, mutta noin sisätiloissa ollaan pyritty olemaan melko rauhassa. Haku- ja partiointitreeneihin ollaan menty aina kun ollaan päästy koska en usko että siitä on kamalasti hyötyä että yhtäkkiä jätän tuolta kaiken tuollaisen pois missä sen juoksentelun lisäksi on vähän aivotyötäkin. Capon kanssa himottais kauheesti ilmottautua taas kisoihin, mutta en oo nyt saanut sen kanssa treenattua keppejä lainkaan. Omat kepit on Vihdissä enkä saa niitä sieltä lähiaikoina (ja nyt täällä kyllä sataa jo luntakin) eikä olla oikein muuallekaan päästy agiliitelemään kun kaikki kentät on olleet jotenkin vammasen liukkaita. Tosin nyt on kyllä hallivuoro pari kertaa viikossa, täytyy katella jos ehtis vielä katsastaa keppihommien kunnon tässä joulukuun puolella ja ehkä nykästä parit startitkin tälle vuodelle. Saas nähä.

Lunasta ja Caposta sitä on kyllä taas ollut niin onnellinen siinä(kin) mielessä että mikä tahansa tilanne tuleekin eteen niin noi toimii. Ei tarvii ressata et kuin käy vaikka elämä heittelis. Kyllä Lumppari ja Kapteeni hoitaa homman kotiin. Ja kyllä se Xenakin vielä siitä oppii.

Mut, hyvää synttäriä rakas Capo neljä vuatta <3

Yksi vastaus artikkeliin ”Capo 4v.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *