Ulkomaanmatkailua ja kotimaantreenailua

Julkaistu , kirjoittanut .

Capon kanssa ollaan tässä mejä-kauden alkua odotellessa käyty vähän matkoilla. Lauantaina Latvian Voittaja -näyttelyssä tuloksena ERI1, SA, PU2 ja vara-CACIB. Sertiähän tuo ei sieltä tarvitse kun on jo Latvian valio. Jäi PU1-tuloskin kyllä niin pienestä kiinni että aavistuksen harmitti, mutta onhan tuokin ihan hyvä tulos etenkin kun tuomari oli aika tiukka.

Tuomarina oli Anatoly Zhuk Valko-Venäjältä ja hän lausui Caposta näin:

Excellent type, nice head and expression, the ? of flying ears should be better. Body and legs without any serious faults. Moves very light and powerfull. Well balanced, excellent temper.


Luna Lumppunen taas pääsi pitkästä aikaa hommiin kissan etsinnän merkeissä. Hillitön into päällä heti kun sai valjaat niskaan ja tajusi että hän pääsee töihin! Hyvin se muisti mikä on homman nimi ja merkkasi alueen jolla kissa liikkuu jotta sinne saadaan asetettua loukut.

Sitten Xena. Xena on päässyt jokusen kerran partioimaan ja pk-hakuhommiakin ollaan tehty, ja voi hitto että se on pätevä. Selkeästi taukokin on tehnyt hyvää, niin mieletön se on ollut. Jahka saatais vähän sitä keskittymistä sieltä lisää esiin niin kokeisiin voisi sitten mennä. Hommiinhan se keskittyy hyvin mutta kun pitäisi tulla ukolta keskilinjalle niin ei millään malttaisi odottaa mutsia vaan kiire on jo seuraavalle… Muuten ei niinkun mitään vikaa missään. Ens kerralla kaivetaan ne ongelmat varmaan sit taas esiin. : D

Ilmaisut on edelleen olleet tehotreenissä, aina kun oon vaan saanut kaverin lenkille tai muuten niin on haukutettu tuota, pitkät haukut on vielä vähän hankalia, noin neljänkymmenen jälkeen menee vähän epävarmaksi että jumalauta eiks se IKINÄ anna sitä palloa?!
Tottistakin ollaan väännetty, aika hyvä se alkaa olee. Vähän on nyt ollut pientä poikittamista ja viimeisimpänä viime kerralla meinasi että on ihan ok joka askeleella näykkästä mutsia jalasta, mutta eiköhän noista taas päästä. Alla olevat kuvat on ottanut ensimmäistä lukuunottamassa vesileimasta huolimatta Jessica Lindström.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *