Treenikausi korkattu

Julkaistu , kirjoittanut .

Jee! Maanantaina käytiin antamassa pissanäyte lääkärissä pissatulehduksen varalta ja torstaina oli vahvisterokotteet vuorossa. Kun kaikki oli hyvin ja puhdasta, lähdettiin Lorun kanssa perjantaina ensimmäiselle ”tottis”tunnille. Olen ollut nyt kaikista treeneistä tauolla lähes puolitoista vuotta. Ja vaikka nää olikin tämmöstä hömppätreeniä niin kylläpä oli sellanen fiilis kun ois kotiinsa tullut ja hyvä mieli jatkui koko päivän.
Lähdettiin siis treenaamaan häiriön alla puuhailemista. Kotona on jo opeteltu istumiset, maahanmenot, kontaktin ottamiset ja sen sellaiset, mutta koska Lorun mielestä kaikki ihmiset maailmassa on ihan kamalan ihania, halusin treenata myös sitä että itse asiassa mutsi on kivoin. Tuumasta toimeen ja perjantaiaamu käytettiin siis pentutreeneissä. Mielettömän nopeasti toi koira oppii! Se jaksaa kyllä keskittyä hienosti minuun kun tehdään asioita vaikka ympärillä olisi mitä, mutta tarkoituksella välillä vain istuin lattialla ja katsoin mitä koira tekee. No tempoi hihnassa muiden luokse, mutta ei siinä kauan kestänyt kun se totesi että ei se taida juur auttaa ja heti oli tietysti kivaa luvassa kun tuleekin mun luo, ja lopputunnista tempoileminen olikin hyvin jäänyt pois.
Vaikea vieläkin uskoa että tuo on ohjattavuudeltaan niin hyvä!

Keskiviikkona aloitellaan aksan alkeita ja malttamattomana myös odottelen että meidän vapaatreenikortti joskus tulisi jotta päästäisiin Caponkin kanssa tekemään. Agility on ollut sen verran aikaa tauolla että haluan ensin käydä sen kanssa esteiden suorittamisen läpi ennenkuin lähdetään ohjattuun ryhmään tekemään mitään. Eiköhän se tosin muista muun hyvin, mutta kepit täytynee palautella paremmin mieleen.

Muuten ollaankin lenkkeilty sen minkä sää on sallinut, kovimmilla pakkasilla kun Lorun kanssa ei auta kovin pitkiä lenkkejä tehdä kaikista takeista ja muista huolimatta.

2 vastausta artikkeliin ”Treenikausi korkattu

    • admin Artikkelin kirjoittaja

      Mä yritän saada jonkun jossain kohti ottaa vähän videoo, kiva ois saada itellekin talteen!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *