Lumiriehumista

Julkaistu , kirjoittanut .

Eilen aurinko paistoi joten otin päivän lenkille kameran mukaan. Niinpä saatiin vihdoin talteen Caponkin lumessa riehumista. Kuvia tuli aika määrä, joten tässä taas vain parhaat palat.

Ensin Capo yritti jos Timi vähän vaikka painisi Capon kanssa. ”Yllättäen” Timi mielummin laittoi jarrut pohjaan ja kääntyi ihan toiseen suuntaan. Onneksi Capo ymmärtää yskän varsin nopeasti eikä jää sen kummemmin kiusaamaan Timiä.

Hangessa oli jotain todella mielenkiintoista kun siellä jaksoi vaikka kuinka möyriä ja hyökkäillä jonkin kimppuun.

Hangessa tarpominen ja leikkiminen sai Caponlaisestakin energiapakkauksesta hetkeksi virran pois, ja kotona maittoi sohvalla löhöäminen. Suurimman osan aikaa Luna nukkui Capon vieressä, ja illalla ne yhtäkkiä pitivät komeat hippapainileikkisessiot kesken iltapissatuksen pihalla. Alkavat ehkä perheen lapsenmielisimmät löytää toisensa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *