Uimamaisteri

Julkaistu , kirjoittanut .

Pidän uivista koirista. Koska uiminen on hyvää liikuntaa, hauskaa ja koska vesipelastus on kivaa. Yleensä opetan koirani uimaan ensin luonnonvesissä ja sitten mennään talvella humputtelemaan koirakylpylään niin että opetan niille vain rampit ja sitten voi hillua siellä.
Nyt tätä mahdollisuutta ei ole ja uimaan kuitenkin pitäisi päästä (koska hauskuus!) niin varasin Lorulle ajan Hyvinkään koirakylpylän pentu-uintiin jotta sillä olisi uimaopettaja mukana alkuun eikä ensimmäisistä vesikokemuksista tulisi huonoja kun onhan se nyt ihan eri asia kipata penikka altaaseen kuin antaa ryskätä jossain rannalla omaan tahtiin sinne veteen.

Uintitekniikka sillä oli ihan hyvä kunhan malttoi vähän rauhoittua, mutta tilanne oli selkeästi outo ja heti laidan viereen päästyä se alkoi räpiköidä ylös. Ei kuitenkaan uinut jatkuvasti ylöspäin joten siitä plussaa, eiköhän tästä hyvä uimari tule. : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *