Jos sää näyttää harmaalt niin se on harhaa

Julkaistu , kirjoittanut .

Tänään päästiin viimein Caponaattorin kanssa hallille aloittamaan treenihommat. Koska alla on pitkä tauko, päätin ainoastaan kartoittaa missä mennään jotta voin sen perusteella miettiä jatkoa.

Aloitettiin tokolla ja nyt on kyllä mielentila koiralla aivan väärä. Uskoakseni nää elämänmuutokset on kuitenkin vaikuttaneet Capoon jossain määrin ja näytti että toko ei ole se mitä nyt on hyvä treenata, koska Capo ottaa minusta normaalistikin painetta kun oon semmonen rautakanki hanurissa -tyyppinen treenaaja tokon suhteen.
Otin hieman seuraamista, kyllähän se siinä vieressä kulki mutta miten kuten. Kontakti tipahteli, paikka vaihteli eikä se ollut itselleen tyypillisesti innokas. Sivulletulot olivat kyllä hyviä ja innokkaita. Noh, ajattelin että tehdään vähän vaan pikkujuttuja eli alokkaan uusia liikkeitä. Kapulan pitoa ja kaukoja. Kapulaa ei halunnut ottaa suuhun ja maasta ei nouse. Vaikka avustin kädellä maasta istumaannousua ja pelkkä kapulan ottaminen suuhun riitti, se näytti siltä kun ois saanut turpaansa. Ei ole koskaan saanut. En edes ikinä puhu sille rumasti trrenatessa.
Joten antaa olla. Pitää saada ensin mielentila oikeaksi ja katsotaan sitten uudelleen.

Jatkettiin siis aksan parissa, ensin otettiin pieni leikkihetki, sitten puomia kun katsoin onko kontaktit kunnossa, pari hyppyjuttua takaakiertoineen ja vähän putkea väliin koska Caposta kivaa. Capo näyttää muistavan kaiken oikein hyvin! Lopuksi uhmasin universumia ja otin vielä kepit. TÄYDELLINEN suoritus. Kaksi toistoa vielä vähän eri kulmista, joka kerralla haki hyvin ja teki hyvin ja tarkasti. Aivan mieletön koira!
Vähän vielä mulle treeniä että muistan taas miten ohjataan ja sitten voidaan varmasti suunnata jo kisoihin.

Lorppalooren mielestä halli oli HAUSKA PAIKKA VOI VITSI MITÄS KAIKKEA TÄÄLLÄ ON OHO TILAA VOIN TÄÄLLÄ JUOSTA KIVASTI JEE joten tehtiin vaan pikkujuttuja kuten vähän ylösnousukontaktia, vähän istumista ja odottamista (eli jätin sen yhden hypyn taakse ja käpsyttelin itse pois ja takaisin) ja imuttamista. Ja leikittiin. Jotta se tajuaisi että vaikka HEI HAUSKAA JUOSTA YKSINÄÄN TÄÄLLÄ JA TUTKIA!!!! niin on myös ihan hauskaa tehdä mun kanssa yhdessä juttuja.

Sunnuntaina aloitellaan Lorun kanssa hakujutut ja Capo jatkaa ensi viikolla agilityn parissa. Ehkä jostain koirasta tulee vielä joskus jotain : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *