Unia

Julkaistu , kirjoittanut .

Niin, osataan meillä kaiken riehumisen lisäksi myös rauhoittua välillä. Niin että tässä niitä todisteita siitä:

Capo nukkuu mielellään vanhempien koirien kyljessä, itse asiassa se on viime aikoina lähes joka kerta nukkumaan mennessään ensin käynyt ainakin kääntymässä Timin tai Lunan luona ja istahtanut hetkeksi ihan niihin kiinni kunnes on etsinyt paikan jossa painua unille. Lunan kylki sitä erityisesti kiinnostaa, ja sen näkeekin nykyään aika usein istumassa Lunan tassujen välissä kun Luna nukkuu kyljellään.

Valitettavasti Capolla ei kuitenkaan ihan vielä riitä kyvyt mennä kaikkialle mihin Lunakin, joten joskus joutuu nukkumaan niin lähellä kuin mahdollista.

Joskus kuitenkin pääsee sitten nauttimaan siitä läheisyydestä.

Yksi räjähdysmäisesti Capon tulon jälkeen suosiotaan kasvattanut asia on leikkiminen sisälläkin. Luna on leikkinyt aina paljon, mutta nyt vielä enemmän. Koska jos rääpälekin kerta leikkii, niin Lunan on välittömästi haettava itselleen myös lelu ja tultava samaan paikkaan leikkimään.

Joskus sitä vaan väsähtää kesken leikkien…

Ps. Capolla on nyt meidän kotisivuilla oma sivu, ja toki myös kasvattajan sivuilla. Siellä ois niitä faktoja mitä on jotkut kyselleet.

2 vastausta artikkeliin ”Unia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *