Lumihupaa

Julkaistu , kirjoittanut .

Röyhkeästi varastin otsikon Capon kasvattajan uutisosiosta jonne Capokin tänään pääsi.

Tänään todella oli lumihupaa – yleensä en jaksa ottaa isoa kameraa mukaan jos lähden yksin lenkille koirien kanssa, jos joku tulee vastaan niin on suhteellisen jännittävää pitää aisoissa yksi pentua puolustava narttu, puolustajalleen hurraava pentu ja yksi nätisti käyttäytyvä koira jos seassa roikkuu lisäksi parin kilon painoinen arvokas kamera. Tänään kuitenkin päätin että aurinko paistaa, vapaata on ja pelto kutsuu, joten otin riskin ja painelin koirineni ja kameroineni pellolle. Kerrankin kaikki koirat keksivät joksikin aikaa keskenään ja itsekseen tekemistä ilman palloja, keppejä tai muita kommervenkkejä ja minä sain keskittyä hetken aikaa kuvailuun paikallani. Yleensä jos kyykistyn jonnekin ottamaan kuvia, on luonani lähes välittömästi istumassa kaksi koiraa ja yksi joka hyppii vasten että voidaakstehäjotainmikssäootnoinkyykyssämitätehään?!!?!?

Niinpä meillä on jälleen iloisesti niitä lumiriehukuvia! Kuumeisesti odotellen viikon kuvahaastetta joka näyttää kylläkin venyvän viikosta toiseen, että sais jonkun hauskan aiheen mitä kuvata.. Joka tapauksessa, lumijuttuja!

Timillä oli tapansa mukaan draivi päällä, mutta tällä kertaa sekin hurjasteli meidän läheisyydessämme vaikka pysyin paikallani. Yleensä se hurjastelee kyllä kovin, mutta lähinnä eteenpäin.

Capo sen sijaan jälleen näki kaikenlaista jännittävää lumihangessa.

Kerrankin sain kuvia myös Lunan ja Capon leikeistä. Niiden ystävyys on vielä sen verran herkkää että kun putsataan/nuuskutellaan/leikitään, loppuu toiminta aika äkkiä jos lähden liikkeelle vaikkapa kameraa hakemaan joten tätä ennen en ole viitsinyt niiden puuhasteluja häiritä. Nyt kamera kuitenkin oli hyvin hollilla valmiiksi.

Jaksoi se Capo Timinkin perässä aika paljon juosta. Timi ei ollut tästä niinkään iloinen ja keskittyi pennun väistelyyn (Capo kyllä uskoo todella hyvin kun sille sanoo että nyt ei Timiä kiusata, ja lopettaa aika nopeasti).

”Jos laitan silmät kiinni niin katoaako se?”

Mitä isommat edellä, sitä pienemmät perässä! Riippumatta siitä kuka juoksee ja minne juoksee, sinne juoksee myös Capo!

2 vastausta artikkeliin ”Lumihupaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *