Liikuntapäivät

Julkaistu , kirjoittanut .

Helou, sanoo Kali.

Kali sai viime viikolla uuden aiempaa huomattavasti lehtevämmän kasvin terraarioonsa, ja on siitä oikein riemastunut. Aiemmin Kali on viihtynyt lähinnä piiloissa – omassa majassaan ja puuasiansa takana olevan lämpölampun alla – mutta nyt ajat ovat muuttuneet. Kali vetää lähes jatkuvasti rundia ympäri terraariotaan, kiipeilee minkä kerkeää niin majan, kasvien, puun kuin muidenkin päälle. Ja on lähes koko ajan näkyvillä.

Kalin lisäksi myös muut ovat urheilleet. Eilen käytiin tekemässä Capolle jälki, ja samalla Lunalle motivaatiojälki. Timi taas pääsi Lunan motivaattorin ominaisuudessa maalikoiraksi.

Capo jäljestää ilmiömäisen hyvin. Mikä keskittymiskyky ja tarkkuus voikaan pienellä koiralla olla! Lisäksi se ilmaisee äärimmäisen hienosti ja selkeästi.

Sitten pääsi Luna jäljelleen. Se innostuu kamat päälle saatuaan välittömästi niin paljon ettei millään malttaisi odottaa hetkeäkään, vaan heti pitäisi saada mennä. Haju on kuitenkin ensin otettava. Todettakoon tässä kohtaa etten normaalisti jäljestä farkuissa, mutta tällä kertaa kävimme tekemässä suht helpossa maastossa kaksi suht helppoa jälkeä joten olin laiska ja lähdin niissä vaatteissa mitkä olivat jo muutenkin päällä.

Tässä kohtaa eteen tuli lähes metrin levyisesti vettä sisältävä oja, joten kuvaaja ei jatkanut mukaamme enää metsään. Luna meni kuin höyryjyrä ja minun tehtäväni oli lähinnä yrittää pysyä itse kävelyvauhdissa juoksemisen sijaan. Vaan hankalaahan se vähän on, vaikka nojaisi koko painollaan liinaan, ei tällainen riisikeppi juuri höyryLunaa pidättele.

Hyvän suorituksen jälkeen Luna vaatii saada asianmukaisen maistuvan palkkion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *