Pojat mätsärissä

Julkaistu , kirjoittanut .

Eilen pakkasimme kamppeemme kasaan ja suuntasimme kohti Malminkartanoa Match Show’hun Timin ja Capon kanssa. Kolmea en viitsinyt ilmoittaa kun 3 x 8e on jo hieman suolainen hinta pelkästä mätsäristä ja kun kaikki koirat ovat vielä eri luokissa, olisi päivä mennyt ehkä liian säätämiseksi. Niinpä päätin että kun kerrankin mukana oli veteraanien luokka, sai Timi tulla mukaan ja Luna jäädä viettämään ansaittua lepopäivää sunnuntaisen 5km jäljestyksen ja koko päivän muun etsintätreenailun jälkeen. Capo lähti tietenkin mukaan opiskelemaan kehähommia tulevia virallisia näyttelyjä ajatellen. Lopulta kävi ilmi että meidän seurueessamme oli niin näyttelyn vanhin (Timi 12v.) kuin nuorinkin (Capo 4kk) koira!

Timillä oli hurjan hauskaa paikan päällä, ja se esiintyikin todella hyvin. Hieman jäi harmittamaan ettei tuomari edes koskenut koiriin missään vaiheessa, mutta toisaalta kehään ei kyllä oltu tuotu pöytääkään pieniä koiria varten.. Punaisen nauhan Timi sai, mutta ilman sijoitusta jäätiin. Hyvä mieli jäi silti, kun katseli tämän näköistä koiraa:

Capo taas ei ollut kovinkaan ilahtunut siitä että mennään vetiseen kehään, ja yksilöarvostelussa haistatti minulle ruskeat ja väitti ettei voi juurikaan liikkua. Ryhmäkehässä annoin sen mennä ja seistä niin vapaasti kuin mahdollista, ja tämä sopi pikkuherrallekin ja esiintyminen parani huomattavasti. Jos vain vielä saataisiin sen verran treenattua että näyttelyhihna olisi oikeassa kohtaa myös vapaammin esitettäessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *