Ilta-aurinko

Julkaistu , kirjoittanut .

Aloitettiin pääsiäisloma lenkkeilemällä parisen tuntia hienossa säässä metsässä ja pellolla. Pellolla oli aurinkoakin kivasti, joten kaivoin kameran esiin ja räpsin koirista muutamat kuvat. Jos olisi vähän kauemmin vielä jaksanut olla, olisi varmasti tullut vielä kivempia kuvia, mutta koska en jaksanut tuulisella pellolla kykkiä kolmea tuntia ilman hanskoja kuvaamassa, niin kuvat jäivät näihin. Tosin lienee tässäkin ihan tarpeeksi katseltavaa : )

Olen kovasti ylpeä molemmista höpönassuista, kun käyttäytyvät aina niin hyvin. Lenkit on yhtä rentoutumisen juhlaa vaikka molemmat hengailis vapaana ilman käskyn käskyä. Normaaliahan se meillä on noin yleensä, mutta Timi tuppaa vähän sekoamaan aina kun naapurin nartulla on juoksut, ja ilmeisesti ne juoksut ovat nyt ohi, ja ollaan palattu rentoon yhteiselämään.

Luna hengaili.

Timi käyttäytyi kuin herran enkeli. Tässä reaktio siihen kun kuiskasin sen nimen.

Sitten käskin sen vähän poseerailla.

Luna tykkäs vaan sen kepistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *