Hullunmylly

Julkaistu , kirjoittanut .

Luna täytti eilen 6 vuotta,  ja yritin ottaa siitä ja Caposta kuvia ulkona riehumispuuhissa. Tämä ei kuitenkaan onnistunut koska kepit ja hajut voittivat painileikit, joten uusintayritys tänään. Tänään sää oli kehnompi ja valoa oli vauhdikkaaseen menoon liian vähän, joten kovavauhtisimmat kuvat eivät onnistuneet kovin hyvin. Yksi kuva alkuun eiliseltä ja sen jälkeen sitten tältä päivältä. Valitettavasti painikuvat ovat ylhäältäpäin otettuja koska olimme koirien kanssa eri puolilla aitaa enkä voinut sitä avata etteivät juniorit häiriinny.

Loppuun vielä eiliseltä Timistä kuva, meidän seniori täyttää 5.5. 12 vuotta vaikka ei vielä ikä painakaan <3

Yksi vastaus artikkeliin ”Hullunmylly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *