Capo VSP

Julkaistu , kirjoittanut .

Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista, Capon isä (ja Capon kasvattajan toinen Penni-koira) on ollut meillä vappua viettämässä, olemme olleet yhden viikonlopun etsintäleirillä ja eilen kävimme korkkaamassa Capon missikisauran kunnolla avatuksi. Ihmispuolen sairastelun takia on blogin päivittäminen kuitenkin jäänyt…

Eilen kävimme Helsingin pentunäyttelyssä Capselin kanssa hyvässä säässä pokkaamassa VSP-sijoituksen, Capo  käyttäytyi mitä parhaimmin kaikin puolin ja arvostelukin oli hieno! Näin lausui Matti Luoso Caposta, joka kuitenkin oli varsin hoikassa kunnossa tavoittelemaan esimerkiksi vielä sitä roppia.

”Erittäin hyväntyyppinen ja -kokoinen urospentu. Pää saa vielä voimistua. Hyvä kaulalinja. Sopiva luusto. Hyvä lyhyt runko sopivin kulmauksin. Liikkuu hyvin. Pehmeät raajakarvat. Hyvä käytös.”

Kultapieni <3

Yksi vastaus artikkeliin ”Capo VSP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *